Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6489334 www.bgdnes.bg

Слуга обира примабалерина

Легендата Волочкова олеква с 3 млн. рубли заради доверен шофьор, който я приспал и окрал

Милиони от балерина сви нелоялен шофьор с помощта на измама и сънотворни таблетки.
Александър Скиртач постъпва на работа при звездата на руския балет Анастасия Волочкова преди година. Задачата му е да кара разкошен майбах - подарък на артистката от почитател. Скиртач омайва апетитната дама с фалшива автобиография: представя се за ветеран от войните в Чечения и юрист по образование.

Реклама


"Скоро след като постъпи на работа, започна да отклонява средства. Изчезваха новогодишните подаръци за моите роднини или пари в брой", разказва Волочкова пред московско издание. Върхът на нахалството на шофьора е съчинена история за смъртта на майка му. Александър Скиртач изпросва от работодателката си 110 хиляди рубли ($2000) за несъстояло се погребение.


"Едва наскоро разбрах, че майка му е жива и здрава" - продължава с изповедта си балерината от петербургския Марински театър. Тя разказва и за случай, при който Скиртач я е дрогирал със сънотворни с цел да й свие пари. Чашата прелива, когато Волочкова разбира, че служителят й не е юрист и е изкарал военната си служба вкъщи пред телевизора.

Тя смята, че е ощетена с поне 3 милиона рубли ($60 хиляди). 41-годишният мъж е арестуван и са му повдигнати обвинения в мошеничество.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама