Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6489738 www.bgdnes.bg

Английски медии гърмят: Христос идва вдругиден

Могъщ апокалипсис удря Земята на фаталния петък, 13-и, гръмнаха английски медии.


Този път неизбежното ще се случи и човечеството ще приключи съществуването си след два дни, гласи най-новата конспиративна теория. Изследователи на Библията са открили скрито послание в най-четената книга, което предупреждава за бедствието.
Според публикациите утре е краят на библейския празник "Пирът на шатрите" и очакванията са след това апокалипсисът да ни застигне. Именно тогава Христос ще слезе за втори път на Земята, като този път идването му ще е фатално за човечеството.

Реклама


"Господ ще порази народите, които не идват да пазят празника. Това ще бъде наказанието на Египет и наказанието на всички народи, които не идват да пазят празника. В петък, 13-и, невярващите се предполага, че ще бъдат хвърлени в ада и християните посрещнати в Небесното царство", се каза още в зловещото предсказание.


Периодично в публичното пространство се появява информация за края на съществуването на нашия свят. Затова "България Днес" се свърза с отец Гелеменов за коментар по съдбоносната история.


"Искам да успокоя всички хора. Имам информация, че краят на света няма да настъпи тази седмица. Единствено Творецът може да реши кога животът на Земята ще има своя край, но няма да е сега в петък, 13-и. Така че хората могат спокойно да ядат и да пият, защото няма от какво да се тревожат", обясни пред вестника свещеникът. Отец Гелеменов препоръча да си вършим спокойно работата в петък и да не се разсейваме с мисли за края на света. И даде пример, че той самият без напрежение очаква идването на фаталния петък.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама