Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6490161 www.bgdnes.bg

Секс и разврат в къщата

Барайте го тоя силикон, сега ви е паднало, зове омъжената Гани

Богданска отново интимна с Дани, мъже мачкат силикона на Джулиана

Милена ВИКТОРОВА

Истински секс в къщата на „ВИП брадър“ с нетърпение очакват да се случи фенове на шоуто, както и самите продуценти на предаването. Точно месец след старта на новия сезон задръжките на участниците започнаха лека-полека да падат. Моделката Александра Богданска и Дани Петканов, които бяха грозно скарани, вече затоплят отношения с целувки и милувки. Повече от ясно е, че между двамата отново прехвърчат искри на силна възбуда и желание за близост.

Въпрос на дни е двамата отново да консумират любовта си, категорични са техни познати и зорки наблюдатели. Нищо че бяха разделени след грандиозен скандал заради изневяра, Алекс не крие, че все още има чувства към Даниел. Той от своя страна също разкри, че въпреки предателството й да бъде с друг мъж все още не я е забравил и я обича лудо.
"Барайте го тоя силикон, сега ви е паднало", пък подканя в типичния си провокативен стил силиконката Джулиана Гани. Нищо че тя отскоро е омъжена, Джулс не се отказва да флиртува и търси одобрението на силния пол в риалити формата.
"Гани е истински нарцис, тя иска да бъде обожавана от всички мъже и е готова на всичко, за да го постига", хапят злобари в интернет.

Справка на "България Днес" показа, че изминаха цели 13 години от първия сезон на „Биг брадър“, в който участници бяха интимни. 19-годишната тогава Светлозара Трендафилова-Зара успя да прави секс и с мъж, и с жена. Тя опита ласките на Найден Найденов-Нед и Мариела Киселкова-Мел. От тогава насам никой не дръзна да прави секс пред камерите на Големия брат.
"Дано Алекс и Дани го сторят", чакат с нетърпение верни почитатели на предаването.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама