Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6498611 www.bgdnes.bg

Класацията на ВИП гърдите в къщата: Щерева диша в циците на Гани

Брадърките не ползват сутиени, за да не перат излишно, в шоуто е на почит силиконът

Цици, цици и пак цици!
На това се нагледаха до насита феновете на риалити формата "ВИП брадър" тази година.
Вече повече от месец погледите се спират върху пищните разливащи се форми, които няма начин да бъдат скрити и прибрани. Предаването на моменти прилича повече на еротично шоу, което е и причина за редица остри критики.
Несъмнено в класацията на най-завидните бомби в къщата първо място заема Джулиана Гани. Пищната гръд на моделката трудно може да бъде възприета на пръв поглед.
Гани, която се прочу, печелейки титлата "Мис Силикон", преди няколко месеца увеличи кубиците в пазвата си. Днес не само във "ВИП брадър", но и в цялата страна Джулиана е най-надарената мадама. Тя е сложила по 985 кубика във всяка гърда, което прави пазвата й почти стряскаща на пръв поглед.

Реклама


По цици не отстъпва на Джулиана и Ваня Щерева. Писателката събра погледите по време на една от мисиите. Блондинката размята пищен бюст, който незнайно защо досега е криела.
Мъжката част от съквартирантите не скри задоволството си от разгърдената пазва на Ваня. Гърдите на Щерева спокойно могат да заемат второто място в класацията на тазгодишните надарени брадърки.


Със зейнала пазва и цици на показ почти по цял ден е и Сашка Васева. Дупнишката Мадона никога не е криела, че й харесва да привлича погледите. Преди време тя дори призна, че си пада по това да я гледат гола.
В къщата, когато не спи, Сашка показва прелести. Съквартирантите забелязаха не само афинитета й към широки деколтета, но и към къси полички. На няколко пъти задните части на Васева лъсват пред удивените погледи на останалите. Дали нарочно, или неволно певицата показва дупе, само тя си знае.


По време на краткия си престой в къщата Мара Отварачката също не пропусна да се похвали със силикона си. С бял прозрачен бански Мария си показа и циците, и най-милото. Несъмнено чалгарката успя да се наложи като най-сексапилната в къщата.
Със силикон, макар и малко, се похвали и Александра Богданска. Манекенката преди година е увеличила бюста си, но почти незабележимо и изглежда абсолютно естествена. Тя е сред малкото известни българки, които все още държат на сравнително натуралния външен вид.


Диетоложката Енджи Касабие също не отстъпва по сексапил на останалите жени в шоуто. Ливанката е сдържана и се държи на ниво. Енджи не си позволява флиртове и закачки с мъжете в къщата, но нейните форми също привлякоха вниманието на всички.
Макар че не влязоха родни плеймейтки тази година, както се очакваше, в шоуто сексапилът не липсва. Гърдите са на почит в риалити формата и никой няма намерение да си ги прибере!

Ритонката Катя държи първенството

Няма спор, че Катя от "Ритон" държи първенството по най-голям бюст, пристъпвал прага на къщата.

Ритонката е сред българките с най-големи естествени гърди. Преди време дори стартира наддаване в интернет колко точно тежи пазвата на Катето.

И Памела ги размята в шоуто

В къщата на родния "ВИП брадър" несъмнено най ВИП циците са тези на Памела Андерсън. Актрисата бе специален гост преди години в шоуто и предизвика истински фурор с присъствието си. Според клюките да покаже цици в родината Памела е прибрала колосалната сума от 500 бона.

Реклама
Реклама
Реклама