Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6499114 www.bgdnes.bg

Гуардиола: "Наполи" може да ни убие

Мениджърът на "Манчестър Сити" Хосеп Гуардиола предупреди своите футболисти колко сериозен е следващият им съперник "Наполи". Сблъсъкът от група "F" на Шампионската лига е тази вечер от 21,45 часа българско време.
Двата отбора са абсолютни хегемони от началото на сезона. "Манчестър Сити" преследва десета поредна победа, като през уикенда смаза със 7:2 "Стоук Сити". "Наполи" пък е на върха в италианското първенство с осем победи от осем мача, а в събота би "Рома" като гост.
"Ако нашите футболисти си мислят, че "Наполи" са под напрежение, е много глупаво. Сега отивам да покажа на играчите ни колко добър е следващият ни противник в Европа. Само като гледаш и виждаш, че "Наполи" може да те убие с висока преса. Те дори могат да пресират и вратаря, когато му връщаме топката. Истински съм щастлив, че ни предстои такъв мач. Ще бъде много интересно", категоричен е испанският специалист. "Сити" има до момента две победи в групата си без допуснат гол - 4:0 над "Фейенорд" и 2:0 над "Шахтьор".
Междувременно стана ясно, че "гражданите" се опитват да привлекат крилото на "Хамбургер" Тацуя Ито. 20-годишният талант е хванал окото на Гуардиола. Договорът на Ито изтича през лятото и той ще се окаже свободен агент. Интерес към японеца има и от страна на "Интер".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама