Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6499424 www.bgdnes.bg

Радина и Деян се бракуват

Кърджилова губи търпение да се види като булка

Семейство Донкови ще се пръкне на къмпинг догодина

Деян Донков и Радина Кърджилова ще станат официално семейство. На двойката им писна да са заедно, но без брак.
Актьорите планират сватба през следващата година. В момента двамата живеят на семейни начала, но без брак. Деян и Радина имат и дете - Христо, който е на година и половина.
"Планираме сватба - призна актрисата. - Обсъждали сме темата с Деян, но още не знаем кога ще се случи."
Инициативата да се "вземат официално“ е на Кърджилова. Като всяка жена и тя иска да се види като булка. Тя от дълго време омайва Донката да вдигнат сватба. След няколко разговора двамата се разбрали и скоро ще бъдат семейство Донкови.
Сватбата, която планират, няма да бъде голяма и пищна. Донков и Радина смятат да поканят само най-близките си приятели. И двамата не обичат шумните компании вече и предпочитат спокойствието. Един от вариантите е звездите от Народния театър да се оженят през лятото на морето. И двамата обожават да прекарват времето си на някой къмпинг по време на топлите дни. Откакто са заедно, те не пропускат сезон, без да си наемат каравана край морето. През тази бъдещото семейство дори заведе и малкия Христо.
"Обичаме да къмпингуваме. Не ми е проблем да живея в каравана. Дори преди си перях дрехите в нея на ръка", призна Радина.
Кърджилова винаги е мечтала да има и момиченце. Затова с Деян съвсем скоро ще започнат опити да имат още едно дете. В момента те изчакват Христо да порасне малко, защото им е трудно да съчетават ролите в театъра, киното и гледането на дете.
"Искаме момиченце", призна преди време Донков в свое интервю.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама