Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6499514 www.bgdnes.bg

Синът на Златка става доктор

Миро-младши проходи и хвана лекарските слушалки на своя прощапулник

Борислав РАДОСЛАВОВ

Синът на черната Златка става доктор!
Миро-младши проходи и хвана лекарските слушалки на своя прощапулник. Наследникът на Златка Димитрова избра медицинските пособия пред пари, инструменти и книга, които също били наредени пред него.

Реклама


"Много съм щастлива ако наистина стане лекар. Дай Боже да се случи, много ми харесва тази професия. Искрено се надявам най-вече да бъде добър и достоен човек. Прощапулникът направихме преди пет дни в Бургас", сподели пред "България Днес" плеймейтката.


Щастливите поводи за малчугана не спират. Днес кръстеният на татко си мъник празнува една годинка. Купонът ще бъде в ресторант в родния град на Миро-старши - Луковит.
"Вечерта ще се съберем 40 души, роднини и приятели. Ще има няколко вида салати и основно блюда с различни ястия, както и ордьоври. Трябва да има достатъчен избор за всички. Без скара също няма как да мине, разбира се. Ще има и домашно вино и ракия, Миро ги обича и сам си произвежда. Също и уиски, на каквото ще се наблегне", разказа пред вестника щастливата майка часове преди да вдигне наздравица за здравето на сина си.


В заведението в плевенското градче няма да има ди джей или оркестър. Озвучаването ще бъде от музикална уредба, а обстановката ще бъде шарена и цветна с богата украса и балони, както подобава на детски рожден ден.


"Миро ще бъде облечен в костюмче на Мики Маус, а на тортата ще бъде изобразен същият анимационен герой. На тази вълна сме сега. Праненството ще бъде вечерта и като му се доспи ще бъде прибран вкъщи. Ние ще продължим купона в бар след ресторанта", разказа за плановете си Златка.


Напълно възможно е рожденникът да полее рождения си ден с домашната алкохолна продукция на баща си. "Той вече е топвал пръстче и във виното, и в ракията. Много будно дете е и изключително много се радва на нови неща и подаръци", разказва майка му.


Родителите на Миро-младши предпочитат пари вместо подарък. За тях това е най-доброто решение и за двете страни. Хем гостите ще си спестят чудене и обикаляне по магазините за дрешки, което най-често се случва, хем майка му и баща му ще бъдат доволни.

Реклама


"По този начин могат да се събират парички в негова сметка и когато навърши пълнолетие да разполага със средствата както намери за добре. Затова предпочитам подаръци в брой, най-адекватното решение е", сподели още плеймейтката.
Днешното парти няма да е единственото, с което Златка ще отбележи първият рожден ден на своя наследник.


"През уикенда ще се съберем по женски с моите приятелки в София, тъй като няма как всички да пътуеат до Луковит. Обещала съм им да празнуваме заедно в домашна обстановка с вино и сирене", разказа още гордата майка.


Златка мечта да има и дъщеричка. "Нека Миро да порасне, още е много рано. Но много ми се иска да се радва на сестричка. Дано един ден се случи", сподели за финал Златка.

Реклама