Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6499795 www.bgdnes.bg

100 бона лапа Галена

Певица се пука от участия, няма време да се види със семейството

Галена няма спирачка!
Въпреки че е женена за заможен мъж, който може да й подсигури каквото певицата си поиска, изпълнителката не спира да бачка като луда. Галена почти не пропуска вечер, в която да няма участие. Това, разбира се, и се отразява доста добре финансово. За миналия месец изпълнителката лапна 100 бона от хонорари.
Галена е сред най-високо платените изпълнителки. Хонорарът на певицата от Смядово е около 7000 лева на вечер. За да успее да припечели умопомрачителните 100 бона, Галена буквално не се спря. Тя кръстосва цяла България и почти не се прибира при семейството си. Певицата редува участия в София и провинцията и всеки ден е в различен град.
От това страда най-вече семейството на чаровната изпълнителка. Тя почти не може да види най-близките си хора - мъжът й Галин и двете им деца. Галена успява да зърне чедата си само в дните, когато няма участия през миналия месец.
Певицата изобщо не се притеснява да оставя грижите на децата си на своя съпруг. Тя споделя, че Галин е баща мечта и няма трудности в отглеждането на малчуганите.
От своя страна половинката на певицата никога не я е спирал да ходи по участия. Въпреки че имат две деца, а грижата за това е сериозна, Галена не спира изявите по нощните заведения.
Певицата знае, че в момента е номер 1 и е на гребена на вълната. Тя е най-обичаната изпълнителка и събира най-много публика по дискотеките. Именно поради тази причина Галена не пропуска покана. Тя иска да се утвърди трайно като номер 1 и да направи всичко по силите си Преслава да остане в миманса.
Певицата се завърна от майчинство с гръм и трясък. През цялото лято тя не спря да бачка като луда и редуваше постоянно участия по морето и столицата. Сега, когато вече сезонът приключи, тя ще се отдаде на семейството си.
Певицата отделя изключително много време на синовете си Александър и Стефан. Първият е на няколко месеца и често е разхождан с количката от изпълнителката. Стефан, който е на 7 години, пък с нетърпение очаква моментите, в които да си играе с майка си.
След края на натоварения сезон Галена му отпуска малко края. Тя каза край на диетата, която стриктно спазваше, за да успее да влезе във форма след раждането на Александър.


Певицата внимателно подбира какво слага в устата си дълго време. Режимът, който спазва, изрично й забраняваше да похапва сладко, но тя вече приключи с него и сега нагъва десерти, когато си поиска.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама