Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6500346 www.bgdnes.bg

Зъби хвърчат след бой с бухалка

Георги от Горубляне е пребит на улицата заради забележка за паркиране

Три от зъбите на 51-годишния Георги са извън устата му, а друг е разклатен, след като е нападнат и пребит с бухалка от младеж на 20 г. в столичния квартал Горубляне. Долната устна на пострадалия е разцепена, има луксация на челюстта със силен оток и множество отоци по тялото.

Бруталните травми мъжът получава посред бял ден, когато прави забележка на млад мъж да не оставя автомобила си на входа на подземен паркинг в жилищна сграда.
Инцидентът става привечер на 25 септември, но за случая се разбира едва когато съпругата на пострадалия мъж помоли за помощ във Facebook. Според нейния разказ биячът е младо момче. Той е бил задържан още в деня на престъплението, но само за 24 часа, след което е бил освободен. Семейството моли за помощ хора, които са станали свидетели на жестокия побой. Според съдебна медицина бабаитът е използвал бухалка и с нея е налагал 51-годишния Георги. По думите на пострадалия Георги липсата на свидетели е това, което към момента освобождава бияча от отговорност.
"Избити зъби, мозъчно сътресение, паметта ми беше изгубена за дълго време. След дни започнах да разбирам какво се е случило", каза той. Семейството подозира, че случаят ще бъде потулен и младият мъж няма да понесе отговорност заради свои близки и роднини в полицията.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама