Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6502050 www.bgdnes.bg

Бившата на Тупалката се люби с футболист

Вратарят на "Дунав" Мартин Луков гледа детето на фолкзвездата Илиян

Добромир ДОБРЕВ

Футболен вратар залюби бившата жена на фолкзвездата Илиян Тупалката. Обявената за "Мис най-секси българка" Камелия Радева и певецът се разведоха преди по-малко от година. Ексгимнастичката и танцьорка не страда дълго и си хвана гадже футболист. Това е вратарят на "Дунав" (Русе) Мартин Луков.
"България Днес" потърси всички страни в любовния триъгълник, като информацията беше потвърдена.
"Наистина сме заедно с Камелия от известно време. Чувстваме се перфектно. Искам да й кажа едно голямо благодаря за времето, което прекарахме заедно, докато бях контузен. Тя беше всеки ден плътно до мен и ми помагаше с каквото може. Обичаме се и сме много щастливи заедно, но за сватба изобщо още не сме коментирали", призна Мартин единствено пред нашата медия. Брюнетката също се обясни в любов на искания от "Левски" футболист.


24-годишният страж дори се грижи за малкия Ицо, детето, което Камелия има от проваления си брак с Илиян.
"Разбираме се с нейното момче. Той е голям сладур, играем си, ритаме топка. Когато има мачове на "Дунав", винаги следи. Съвсем нормално е да искам и свое дете един ден, но не бързаме", категоричен е Луков. Той отрече да има конфликт с бившия мъж на любимата си.
"Лично не се познавам с Илиян. Може би някой ден ще се видим и ще разговаряме, нямам никакъв проблем. Не е имало драми и скандали. Съвсем нормални неща в живота са това. Сега аз съм с Камелия, те двамата си имат дете, нямам нищо против това", допълни вратарят на "Дунав“.


Илиян и Радева, която е част от балет "Нова", вдигнаха голяма сватба на плажа в Слънчев бряг. Бракът им изтрая едва две години. Заговори се, че танцьорката слагала рога на Тупалката и поради тази причина той я изхвърлил.
"В добри отношения сме с нея заради детето. Всеки си гледа своя живот вече. Изобщо не ми се говори по тази тема, защото някои хора си правят име на мой гръб", каза Илиян. На въпрос дали одобрява това, че вратарят Мартин се грижи за сина му, фолкпевецът отговори кратко: "Без коментар". Той обяснява, че предпочита спокойствието и семейния уют, докато танцьорката си падала по постоянните дискотеки и нощни клубове и това довело до развода им.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама