Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6503841 www.bgdnes.bg

Кандидатката за „Мис Свят“ Вероника Стефанова: Нямам време за мъже!

Силиконът няма да ми пречи в Китай

Българската кандидатка за „Мис Свят“ Вероника Стефанова се цели минимум във финал на най-престижния конкурс за красота. Днес тя заминава за Китай с три куфара багаж, куп рокли и амбиции за победа.
За носителката на титлата "Мис България Свят" приключението няма да е нещо ново - тя вече четири пъти е ходила в най-многолюдната страна и дори може да ви заговори на китайски.
"Нихау" е здравей, "шеше" е благодаря. Знам и още доста думи - казва миската пред „България Днес“.- Ако се загубя в Китай, няма да имам проблем."
Миската вече загря за конкурса с участие в Миланската седмица на модата, където спечели овации с представянето си. За конкурса "Мис Свят" Вероника тренира активно през последния месец и е готова за всякакви предизвикателства.
"Запозната съм с китайската култура и хората, което ще е мой плюс. Ще бъдем основно в Гуанджоу и в курорта Саня на остров Хайко, където също съм ходила. Комплексът е седемзвезден, има само два такива в света. Ще бъдем в Китай един месец, ще подкрепяме кампании и различни благотворителни инициативи. Ще обикаляме страната, ще има спортни състезания."


От толкова ангажименти напоследък на Вероника не й остава време за мъже.
"Нямам приятел, в момента това не ми е приоритет. Като всяка жена мечтая за семейство, но всяко нещо с времето си. Важното е, че съм щастлива в личния си живот."
Освен всичко друго Вероника танцува и класически билет. Заедно със своята треньорка е приготвила специален танц за шоуто на 18 ноември. Като всяка миска на такъв конкурс, Вероника е ангажирана с кауза. Нейната е благородна. От години помага на момичета, болни от анорексия, като тя самата е страдала от тази болест. На конкурса ще има няколко тура, в един от които Вероника ще представи проблема пред цял свят.
"На "Мис Свят" ще участват момичета от 130 държави. Отивам със самочувствието на победител, подготвена съм много добре. Надявам се да стигна до финала, а защо не и да спечеля! Призовавам хората да гласуват за мен в интернет страницата на конкурса. Аз представям България, не само себе си."
Вероника ще е една от участничките на „Мис Свят“ със силикон в гърдите, но това изобщо не притеснява хубавицата.
"Това не е нито предимство, нито недостатък - коментира Вероника.- Много момичета имат корекции, има дори такива с изкуствени брадички, но не си личат от километри. През последните години почти всяко момиче си прави корекции, вече се приема за нещо нормално и не противоречи на правилата на конкурса. Аз имам корекция само на гърдите, не и на лицето. Единствено татуировките са абсолютно забранени."
Вероника тръгва сама за Китай, но вече си е чукнала среща с Мис Русия, Македония и Молдова. Единствено съжалява, че не може да вземе със себе си любимото куче от породата померан.
„Много исках да си взема Клоуи за талисман, но няма как. Имам пет кучета - три померана и две чихуахуа. Те също ще ме гледат на "Мис Свят" и ще стискат лапи за мен.“
Вероника ще изпусне мача на любимия си ЦСКА срещу "Левски" в събота, но е сигурна в победата на "червените".
"Естествено, че ще бием!", казва красавицата.
Пожелаваме й успех!

Алексей Гилтяй

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама