Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6503879 www.bgdnes.bg

Фики се ожени!

Избрал Гюлджан, защото нямала друг мъж преди

Младоженецът въртя кючеци в бял костюм пред фамилната сладкарница

Заветното "Да" изрече вчера Фики Стораро на своята благоверна Гюлджан, видя "България Днес"! Сватбеният ден на влюбените гълъбчета започна в слънчевите обедни часове, след което прерасна в тежка вечерна сватба, продължила до малките часове в едно от най-лъскавите фолкзаведения на София.
По стара традиция, докато семейството на булката я крие от жениха, чакайки той да я намери и откупи от близките й, младоженецът заформи същински ергенски купон на улицата.


Стораро-младши заедно със свои верни другари развъртя кръшни гьобеци пред фамилната сладкарница в столичния кв. Княжево. Фики бе облечен в чисто бял костюм, докато неговият покровител в музиката и баща Тони Стораро бе избрал класически черен. Човекът глас, както е известен таткото в чалга средите, бе видимо развълнуван, а усмивката не слезе от лицето му през целия празничен ден.

Реклама


В началото на август Фики и Гюлджан вдигнаха годеж за чудо и приказ край природния парк "Шуменското плато". В летния ден те събраха над 500 гости. Тогава младото семейство се появи в истинска каляска. Годеницата на Фики бе облечена в кичозна тюркоазена рокля тип торта. Двамата не скриха пред своите близки и приятели, че обмислят официално да се врекат във вечна вярност през есента.


Така вчера Фикрет и момичето станаха законни съпруг и съпруга. Приближени до клана Стораро издават, че Фики неслучайно е избрал именно Гюлджан за своя жена. Тя не е била интимна с друг мъж, преди да се гаджосат, а общността, която се самоопределя като турска, изключително държи това условие да бъде спазено.

Доста дълго фенки и обожателки на Фики се чудеха коя е мистериозната млада дама, пленила сърцето му. Той упорито я криеше от завистници и злобарки и не беше съгласен с идеята да демонстрира връзката си. Въпреки убежденията, че трябва да пази свирепо личния си живот, в крайна сметка изпълнителят на "Издислав" се пречупи и показа Гюлджан.


"Щастлив съм и дано си останем така. Някак си по-личните неща трябва да ги държа далече от феновете и хората, които ме следят. Тя ми е много мила", категоричен бе Фики.


До ден днешен той отказва да разкрие подробности къде и как са се запознали с нея и как точно е пламнала любовната искра.


Преди Гюлджан Фики имаше гадже на име Жулиета. Техният романс приключи набързо, след като според запознати Стораро-младши се усетил, че дамата търси само слава на негов гръб и не е искрена в чувствата си.

Реклама

Без Софка на партито

За да уважи колегите си от Турция, пристигна и известния турски певец Хакан Алтън. Певецът е един от най-оборотните изпълнители в южната ни съседка, изпял е едни от най-емблематичните песни. 45-годишният Алтън отложил няколко свои участия само за да пее на сватбата на младия Стораро. До редакционното приключване на броя на сватбата не се появи Софи Маринова. Най-вероятно тя липсваше на партито заради проблемите със закона, които напоследък има гаджето й Гринго. Той е обвиняем за изнудване.

Преслава ИЗБЯГА НА УЧАСТИЕ

С коя ли не свързаха Фики! Най-упоритите слухове бяха за връзка с Преслава, но синът на Тони Стораро ги отричаше неколкократно. Преслава също никога не призна дали е имало нещо повече от приятелство. Но снощи тя не беше на сватбата на Фики, защото имаше свое собствено участие в лъскав столичен клуб. Тъй като сватбата на Фики няма да е само ден обаче, Преси като нищо може да е сред поканените на другите тържества само за най-близки!

ЕКИП НА „БЪЛГАРИЯ ДНЕС“

Реклама
Реклама
Реклама