Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6503982 www.bgdnes.bg

Гаджето на русата Златка я натиска за дете

Боецът Георги иска наследници, вижда плеймейтката като идеалната майка

Гаджето на русата Златка – Георги, я натиска за дете.
ММА боецът смята, че е време да има наследници. Здравенякът вижда в лицето на Райкова идеалната жена за майка на децата му.
От известно време Георги Валентинов има огромно желание да стане баща. Неговите авери от детските му години вече се изпожениха и им се родиха деца, а ММА боецът е доникъде.
Жоро прекарва много време с малчуганите на приятелите си и се забавлява изключително много. Близки до него му споделят, че той се грижи много добре за децата на близките и познатите си и вече е готов и той да има.
Идеята се харесала на ММА боеца и той дори предложил на Златка да се пробват. Първоначално плеймейтката била твърдо против. На нея още й се живее, а с раждането на едно дете режимът й ще се смени със сигурност. Тя няма да може да купонясва до ранни зори, а ще трябва да си стои вкъщи.


Гаджето на Райкова обаче е непреклонен в искането си. Той споделил на Златка, че тя единствено от нея би искал да има деца. Думите на Валентинов трогнали супер много сексбомбата. Тя също започнала да размишлява над това. Също както и приятелите на Георги, част от другарките на Злати също са семейни и имат поне по едно дете.
Преди време Златка обясняваше как вижда Георги като идеалния мъж за нея, от когото да има деца.
"Той е грижовен и отговорен. След време се виждам в много стабилно семейство и с три деца", каза в свое интервю преди години Златка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама