Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6504380 www.bgdnes.bg

Бекъм кръшка с аристократка

Бившият футболист Дейвид Бекъм май си има вземане-даване с аристократката с доста свободно поведение лейди Мери Чартерис, но най-смайващо заедно с Виктория Бекъм се заформи пиянска тройка.

Лейди Мери е наследничка на фамилия Гинес по майчина линия, а баща й е лорд Нийдпат, откъдето идва и титлата й. Тя се подвизава като модел и певица и е женена за Роби Фърз, който се изживява като рок звезда и свири в рок банда.
Според източници на "Сън" Дейвид и лейдито се запознали преди около два месеца на парти в тузарско имение. Както винаги става, представили ги един на друг общи приятели. Оттогава двамата са се срещали няколко пъти, а слуховете са, че имат нещо повече от приятелска връзка.

Реклама

За случващото се, разбира се, научила и Виктория Бекъм, която според семейни приятели била "доста притеснена" от познанството на съпруга й с благородничката.

Най-изненадващо само преди две вечери тримата са си заформили вечеринка с консумация на скъпи вина в ресторант в предградията на Лондон. Първо глътнали бутилка "Шато Марго", реколта 2005 г., струваща 716 паунда, последвало шише "Шалерфро Померо" от 2006 г., струващо 600 паунда, а за капак глътнали и едно "Шато Шевал" от 2012 г. на стойност 430 паунда, свидетелстват източници на вестника.
Лейди Мери преди две години бе замесена в скандал с Джейми Хинс, бившият вече съпруг на Кейт Мос, и е сочена за причина за края на брака им, с което стана известна на Острова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама