Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6505453 www.bgdnes.bg

Тръмп плаща за двойник на Мелания

Двойник на президентшата Мелания Тръмп придружава държавния глава на САЩ Доналд Тръмп на срещите му в страната и чужбина.

Теорията на конспирацията гласи, че бившата манекенка от Словения използва услугите на друга жена да бъде близо до съпруга й на публични места. Основният мотив за твърдението е фактът, че навсякъде дамата до властелина на Белия дом е с огромни тъмни очила, които закриват голяма част от лицето й.

Реклама

Според любителите на версиите за тайни заговори и задкулисие мистериозната жена с доста по-различен нос от този на Мелания стои до Тръмп на срещите му с избирателите. Вода в тяхната мелница налива и самият президент, който винаги се държи грубо и невъзпитано с половинката си на разгорещените му рандевута с почитатели и противници. Милиардерът с цапната уста почти не подава ръка на дамата до себе си, върви пред нея и почти не й обръща внимание.

В началото на мандата първата дама на САЩ бе подигравана заради това, че не се появява в Белия дом. След това бе критикувана заради обувките и тоалетите си. Конспираторите сега са убедени, че жената до Тръмп въобще не е Мелания, което е видно и с просто око. Теорията за първи път се появи с пост на Андреа Вагнер Бартон, който бе споделен повече от 100 хил. пъти. За по-малко от няколко дни социалните мрежи вече врят и кипят, а коментарите на повечето потребители са, че Мелания наистина има двойник.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама