Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6506767 www.bgdnes.bg

Проф. Стамен Стаменов: Бях на кораб при извънземните

Те си прибраха Людмила Живкова и Гагарин

 

Кой е той

Проф. Стамен Стаменов е дипломиран физик и специалист по паранормални явления и парапсихология. Най-известният уфолог у нас е завършил авиационно въоръжение и ракетна техника във Висшето военновъздушно училище в Долна митрополия и автоматика и телемеханика във ВМЕИ, сега Технически университет. През 1986 г., когато се запознава с първите екстрасенси, създава клуб, който изучава съществуването на извънземен разум. Избран е за председател на Международната асоциация на феномените в Бруклин и за член на Международната ноосферна организация. Председател на Асоциация "Феномени".

- Проф. Стаменов, президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща в предизборните си речи, че до края на годината ще разсекрети разкритията за съществуването на извънземен разум. Смятате ли, че ще направи това?
- Абсурд, не вярвам! Това беше обещанието и на най-великия президент на Щатите - Джон Кенеди, и щеше да го направи, ако не го бяха убили.
- Сигурен сте, че има извънземен разум?
- Разбира се, че съм сигурен! Дори и у нас имат бази!
- Къде?
- Има на много места. Най-вече по планините. Планините често стават убежище на извънземни, защото са с уникална енергия. Както се казва: "Полето ражда тиквите, планините - хората". Най-предпочитаните зони са Родопите и Странджа. Планетата ни вече е в четвърто измерение. Не знам дали усещате промените, които настъпват - и в природата, и в хората. Вървим към унищожение, ако не се променим. В момента 90% от хората на планетата трептят на ниска вибрация. Ценностната им система е само пари и богатство. А всеки, който е поставил тези цели в живота си да трупа, не участва в еволюцията на човечеството, а пречи и затова бива отстранен. Затова и измират толкова хора в преследването на материални ценности. От своя страна и самата планета еволюира като променя вибрациите си и преминава през други измерения. И ние ако не се променяме, да ставаме по-духовни същества, скоро няма да ни има, няма да отговаряме на по-високите вибрации, които се изискват, за да оцелеем. Извънземните ни пазят, но трябва и сами да си помогнем. Нас ни атакуват освен добрите и лошите извънземни. Има цял агресивен блок от тях, които се хранят с нас. Помните ли полтъргайста Кики? Преди години той тормозеше едно момиче и едва го изгони баба Ванга. Кики беше от лошите. От тях са също и всички тайни общества като илюминати и билдербергери заедно с т.нар. световен елит. Те трябва да унищожат човечеството, дори са го написали - в САЩ има пет каменни плочи и на десет езика са изписани целите на новия световен ред. Една от точките гласи, че човечеството трябва да бъде съкратено с близо 6 млрд. и половина човека.

Реклама


- Как да бъде съкратено, като ни убият?
- Да, и ни заместят с рептили например.
- Преди дни излезе информация в сайтове, че Майли Сайръс е убита и в тялото й се е вселил рептил.
- Така е, освен това рептилите владеят високите технологии, имат способността да променят формата на тялото си, това не е от вчера. Ето например Зевс е реален персонаж, както и другите богове от Олимп. Това е една компания, дошла с кораб тук и дълго време не са се крили, ходили са между хората. Зевс има няколкостотин деца от земни жени, той ги е съблазнявал, като се е трансформирал в най-различни образи на мъж, а също и в образи на птици.
Майката на Елена Спартанска например е била съблазнена от него, когато той се е превърнал в лебед и тя си е общувала с него, докато в един миг е забременяла и след това се ражда Елена. Следващият роден човек от богове е Александър Велики и т.н. и т.н. Много са рептилите сега на земята и те режисират всички войни. Хранят се с енергията на страха и ужаса, на принципа на вампиризма и така оцеляват.
- Известен рептил знаете ли?
- Да, Джордж Буш е чист рептил, Збигнев Бжежински, Дик Чейни, английската кралица Елизабет също. Рептилите все още доминират в управлението на обществото. 90% от тези, които се бутат във властта, са с рептилско съзнание - силно егоистични типове без ценностна система.
- Къде е Господ в тази ситуация?
- Господ е създал и извънземните, и нас. Полифонията от живот във Вселената е създадена от единния абсолют, който е направил най-различни форми на живот. И тъй като законите на първичната вселена са такива, че веднага се влиза в противоборство на този вид с другия и заради това нещата стигат до там, че едните сили, т.нар. рептилски видове, се обединяват във военни съюзи, а другите цивилизации, светлите цивилизации, се обединяват във федерации. Такава например днес е Галактическата федерация на светлите сили в нашата галактика. Тя обединява над 220 000 извънземни цивилизации. Ние не сме приети там, защото не отговаряме на техните критерии.
- Това като с ЕС Маастрихтските критерии ли е?
- Хахаха, същото, затова е казано: "Каквото е горе, такова е долу". Духовно трябва да израснем, за да ни приеме тази федерация, не трябва да стреляме по техните кораби, както правим често, и да се променим към добро, да не мислим само за материалното. Това трябва да се случи час по-скоро, защото планетата вече не ни понася.
- Вие лично виждали ли сте извънземни?
- Да! Бях на кораб при извънземните и имам вмешателство на чужди сили. Те избраха мен. С някои хора така правят, а други направо си ги прибират на техните планети. След това ги връщат. Имах щастието да общувам със светлите сили на плеядианците. Те са група звезди в съзвездие Телец. Наричат ги седемте сестри - седем големи звезди, около които се въртят около 2000 планети.
- Как ви взеха на кораба - сънувахте ли го, при медитацията ли се получи?
- Събитието стана през 1966 година, но после получих т.нар. мисинг тайм, или липсващо време, изтриха ми информацията, но я капсулираха в мен. Години наред живеех с това, без да знам. Един ден припаднах и мой приятел екстрасенс ми обясни, че преди време съм бил отвличан от извънземните. Каза ми да следя какво ще сънувам няколко дни, защото ми се е "възбудила" информацията. И аз вечерта прекарах в "буден" сън, такава програма си заложих и разбрах какво се е случило с мен. Видях, че са ме взели извънземните на кораба им и виждам само купола на стаята, в която лежах над леглото някак си. Една красива жена се беше надвесила над мен и ми държеше главата с думите: "Спокойно, моето момче! В ръцете ми си и нищо няма да ти се случи". След години в Ню Йорк, когато бях, разпознах същия образ на жената в една нарисувана картина на богиня.
- Значи и друг човек е видял жената и е преживял като вас "отвличане" от НЛО.
- Да, това е много рядко да се случи. Тя много ми говори тази жена, но аз нищо не помня. След това контактите ми с извънземните минаха на чисто телепатично ниво. Станах техен ученик и те продължават да ме обучават дистанционно. Всичко са ми дали и аз непрекъснато искам от тях, задавам им въпроси. Случвало се е няколко пъти да ми спасяват живота. Веднъж щях да се удавя, но те ме спасиха. После ме затрупаха три тона дъски в родния ми град, но оцелях. Така се бяха подредили една върху друга, че бях отдолу под тях като в колибка. Мисля, че тогава може и ангел спасител да ми е помогнал. Всеки човек си има такъв, както и всяка държава. Нашият пазител е от най-високо Божествено ниво - пресветлият свети Архангел Михаил с цялата Божествена свита.


- Затова имаме толкова духовни учители?
- Да, а американците ги нямат. Толкова феномени имаме! Светлите сили ни спасиха тук да няма Втора световна война на наша територия. Свети Архангел Михаил ни спаси и по време на Руско-турската освободителна война чрез опълченците на Шипка. Той "отля", както казва Севрюкова, 30 000-та армия на Сюлейман паша обратно. Няма във военната история някой да е направил това и да е победил добре въоръжената турска армия без подготовка.
- Левски от светлата сила ли е?
- Той беше пратеник от високите нива да събужда българския народ и да го активира към освобождение. След него подобен човек беше Людмила Живкова. И тя беше пратеник, както и повечето от апостолите ни. Но Людмила си я прибраха, както казваше Ванга и за Юрий Гагарин. Просто им приключи мисията на земята и си ги взимат обратно тези пратеници.


- Има ли спасение от глобалните катастрофи?
- Световният елит вече си е направил тунели в планини, под земята, къде ли не и смята, че може да се спаси от унищожението на планетата. Няма такова нещо. Само светлите сили, които държат купола на цирка, ще ни спасят. И то само ако ние самите преди това не се променим за добро.

Лили АНГЕЛОВА снимка: Пламен КОДРОВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама