Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6506792 www.bgdnes.bg

Фенове сърдити на Лили

Примата отмени 3 концерта в чужбина, почитатели предплатили хотел и самолетни билети

Дългогодишни почитатели на Лили Иванова са, меко казано, съкрушени след новината, че тя отменя планираните си концерти в Берлин, Мадрид и Милано.
Разочароващото съобщение дойде в четвъртък през официалната фейсбук страница на най-голямата ни естрадна певица.
"Поради непредвидени обстоятелства насрочените концерти в Европа - Берлин, Мадрид и Милано, се отлагат за неопределен период от време. Всички билети могат да бъдат върнати в срок от 1 месец от местата, от които са закупени", гласи информацията.
Хората, мечтали да слушат на живо хитовите песни на Лили, негодуват, че ще си върнат обратно само похарчените за билетите пари.


"Не съм единствената, която е закупила предварително самолетни билети и хотел за престоя на семейството ми в Берлин. Тях няма кой да ни ги изплати. Мнозина са в подобна ситуация. Освен това концертите не са просто отменени, а реално канселирани - няма да има нови дати за тях, събитията изобщо няма да се осъществят", пише в социалната мрежа фейсбук потърпевша и дълбоко разочарована почитателка.
Говорителката на Иванова категорично отказа да коментира причината, поради която събития зад граница няма да има. Според запознати се касае за слаба реклама и недобра организация.
"Надали е нещо, свързано със здравето или лични проблеми. Лили Иванова ще изнесе два големи концерта в НДК на 25 и 26 октомври. Те не са отменени", коментират фенове.

Милена ВИКТОРОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама