Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6506805 www.bgdnes.bg

Чалгарката Лорена се залюби с цесекар

Двамата влюбени от година, обикалят по света

Фолкпевицата Лорена е лудо влюбена в бивш футболист. Гаджето на изпълнителката на "Все ми е тая" - Андрей Василев, е юноша на ЦСКА, научи "България Днес".
Той е бил част от школата на "червените" няколко години. Оттам датира и приятелството му с куп футболисти като Михаил Александров, Иван Иванов, Самир Аясс, Ивайло Димитров и др. След края на престоя му в ЦСКА той реално прекратява футболната си кариера. Василев се мести да живее в Германия, където се установява в Дюселдорф. И там той не остава далеч от футбола, като поддържа форма с местния аматьорски тим, съставен от българи, който носи името FC Bulgarien (Dortmund). С него взима участие и в турнира BG Cup, който се провежда в Кьолн.


С Лорена се запознават преди близо година и любовта им бързо пламва. От тогава двамата са неразделни. Заради нея Андрей постоянно снове между Германия и България. Лорена също често пътува до Дюселдорф, за да е с любимия си.
Двойката обича и екзотичните ваканции, като често към тях се присъединяват националът Мишо Александров и половинката му Деница Стоянова, която е най-сексапилната родна футболна съпруга. Преди няколко месеца четиримата бяха заедно в Дубай и Абу Даби. Този уикенд отново се забавляваха заедно, но този път в съседен Белград. Там си спретнаха лудо балканско парти.


Лора Митева, както е истинското име на певицата, навлезе във фолка миналата година като част от новата музикална компания "Хит Микс Мюзик". В края на юли 2016 г. Лорена промотира дебютното си парче "Все ми е тая". В него участие взима и нейната най-добра приятелка Галена, с която се познават от деца и са били съученички.

Теодора Иванова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама