Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6508368 www.bgdnes.bg

Едгар Кейси: Сурова зима и нов Христос през 2018-а

Очаква ни много студена зима и идване на Исус Христос за Земята през 2018 г. Това е предсказал прочутият американски ясновидец Едгар Кейси, според  esoreiter.ru. В САЩ ше има рекордно ниски температури, обилни снеговалежи и огромни преспи.

Според американския ясновидец, известен с прозвището „Спящия пророк“, защото в състояние на транс, напомнящо сън, е правел предсказания, американците, живеещи в сглобяеми къщи с леки конструкции, ще бъдат изправени пред голямо изпитание.

Реклама

Макар че е починал през далечната 1945 г., феноменът е предсказал какво ще се случи през идната година. В края й, според Кейси, хората ще започнат да усвояват телепатията, а до 2028 г. сегашните средства за комуникации,  включително мобилните телефони, ще бъдат ненужни.

През 2018-а ще се появи отново и Исус Христос, но в образа на 9-годишно момче, което ще лекува всички болести само с поставяне на ръка върху болното място. Името му бързо ще се разнесе по целия свят. Момчето-месия ще бъде признато от всички църкви по света. А като цяло човечеството го чака духовно прераждане.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама