Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6510301 www.bgdnes.bg

Раздорът с Лаура Симпсън набира жега Рууни е зле в леглото

Бившият английски футболен национал Уейн Рууни бил зле в леглото, разкри скандално приятелката му Лаура Симпсън. Това се случи в разговор в социална мрежа в групата на привържениците на "Манчестър Юнайтед". Чатът не остана извън погледа на вестник "Дейли Рекърд".
Нападателят напусна "червените дяволи", нежелан от мениджъра Жозе Моуриньо, и се върна в родния си "Евертън". Покрай стреса от смяната на клуба Рууни бе решил да поразпусне, като се срещнал с Лаура и двамата отишли да се позабавляват. Всичко можеше и да се размине, но в късна доба ченгетата спряха колата, управлявана от футболиста, и се оказа, че той кара след употреба на алкохол. Освен че му взеха шофьорската книжка и плати глоба, за негов ужас се разбра, че е в женска компания и името на "приятелката" му лъсна. Досега и двете страни се кълняха, че просто са се позабавлявали из нощните заведения и това е всичко.
Колийн Рууни, съпругата на голаджията, първо страшно се разсърди, още повече това не е първата документирана забежка на съпруга й, но после му прости. Повярва, че нищо по-сериозно не е станало.
Онзи ден самата Лаура Симпсън се изпусна, че преди да тръгнат по заведенията, двамата с Уейн са имали няколко часа насаме, но не уточнява къде. В коментара си за случилото се преди запивката тя пише: "Шрек е готин, но не го бива в леглото. Няма никаква техника". Шрек е един от прякорите на Рууни в последните години, тъй като някои намират прилика между него и анимационния герой.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама