Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6521101 www.bgdnes.bg

6 г. пандиз грозят Ангел Бончев

Шест години затвор грозят бившия шеф в "Литекс" Ангел Бончев, ако бъде признат за виновен от съда в закана за убийство на сина си Бончо. Бончев прекара няколко часа в ареста и бе пуснат срещу гаранция от 500 лв.
Жертвата на "Наглите" Ангел Бончев бе закопчан, след като синът му се оплакал, че е заплашван с разстрел от баща си в хидропарка им "Казичене" край София. По думите на Бончо баща му заредил законния си пистолет "Глок", насочил към него и му казал: "Ей сега ще те гръмна като куче!". Самият Ангел Бончев разкрива, че между него и наследника му се случват грозни неща. Той уточнява, че проблемите започнали заради прехвърляне на семейния бизнес, свързан с хидропарка в Казичене.
Бончев беше отвлечен от "Наглите" през 2008 г., докато се прибира в дома си в столичния кв. "Дървеница". Похитителите отрязват два от пръстите и ги пращат на съпругата му Камелия. Близо два месеца след отвличането тя носи 4400 хил. евро откуп за мъжа си. Той е пуснат, но "Наглите" пленяват Камелия. Тя почина от рак четири години след като бе освободена.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама