Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6534542 www.bgdnes.bg

Дъщерята на Галев на тайна среща с татко си

Двамата са се срещнали в Бали, където Светла отиде на екскурзия

Огромна сума пари за поредното си екзотично пътешествие потроши щерката на издирвания от Интерпол с червена бюлетина Пламен Галев - Светла, видя "България Днес". Чаровната брюнетка не пропусна и този път да се похвали на своите приятели със снимка във фейсбук, доказвайки, че е посетила райския остров Бали и се е настанила в един от най-луксозните и скъпи хотели в Индонезия.
Макар информацията от профила в социалната мрежа на Светослава да е оскъдна, нейни приятели с охота разкриват, че тези екзотични пътешествия са само параван. Това бил единственият начин, по който дъщерята на Пламен Галев се среща необезпокоявано с баща си от 5 години насам.


Близки до семейството разкриват, че поне два пъти годишно издирваният Пламен Галев организирал подобни срещи под прикритието на екзотични екскурзии за семейството си. Той осигурявал за девойката, брат й Георги и майка им Емилия резервации за лъскави екзотични почивки, комплектувани със самолетни билети за бизнес класа. Дестинацията пък винаги е внимателно подбрана - усамотено и тузарско място, без достъп от любопитни очи на обикновени хора, които биха могли да разпознаят издирвания бандит. След като екскурзията приключела, Пламен незабавно отлитал към своето скривалище, а роднините му се връщали към обичайния си начин на живот.
Подобни екскурзии, на които Галев се срещал със своите роднини, били вече организирани на редица екзотични острови: Сейшелите, Малдивите и Сардиния, издават хора от обкръжението на семейството.

Реклама


Пламен Галев е в неизвестност от 2012 година, когато заедно със своя авер Ангел Христов изчезнаха от страната, за да не влязат в затвора. За местоположението на двамата бивши командоси се носят десетки слухове. Според хора от Дупница Пламен Галев и Ангел Христов са духнали към Сейшелите. Други пък твърдят, че Братята се забегнали в Дубай, Малдивите, та чак до остров Галапагос. Трети пък са привърженици на конспиративната теория, че скандалните бизнесмени никога не са напускали тузарското си имение в дупнишкото село Ресилово.

След 3 години на светло

Тайните срещи между Пламен Галев и семейството му ще продължат само още около три години, научи "България Днес". Толкова време остава, докато изтече давността на присъдата му като главатар на въоръжена престъпна банда, занимавала се с рекет и изнудване.
Пламен Галев бе осъден на 5 години затвор, глоба от 10 000 лева и конфискация на 1/3 от имуществото му. Аверът му Ангел Христов трябваше да лежи 4 г. зад решетките, да плати 7000 лева и да му бъде отнето 1/4 от имането.
Имотите на Галеви и до ден днешен са непокътнати, тъй като Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество вече 5-а година се бори в съда безуспешно да сложи ръка върху нелегалните пачки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама