Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6546825 www.bgdnes.bg

Родителите на Виола: Убиецът й разиграваше актьорска игра, която допадна на съдийката

В съдебната зала влязохме с мисълта за справедлива присъда, за нас това е доживотен затвор без право на замяна.Това казаха родителите на зверски пребитата Виола Райна и Валери пред Би Ти Ви.

"Искам да изкажа дълбока благодарност към всички оперативни работници. Ако там не беше свършена работата както трябва, той щеше да избяга и да се укрие", заяви майката Райна.

Реклама

"След влизането в съдебната зала на мен ми направи впечатление, че съдиите някак много странно ни гледаха. Започна процесът, но се усещаше едно бързане. Да може набързо това да се разгледа, обсъди и процесът да приключи бързо", разказа за делото тя.

"Процесът започна с процедурните неща. След това съдийката го попита дали се признава за виновен, като обясни, че това ще намали присъдата. Мина се по съкратеното производство", разказва бащата.

"Когато излезе присъдата, не разбрахме за колко и защо е осъден. Ние искахме и неговите права да са спазени", допълва той.

"Разигра се един театър. Той разиграваше актьорска игра, която допадна на съдийката. Започна да съжалява, без да влага никакви чувства и мисли. Огорчения, съжаления. Ние счетохме неговите извинения за подигравка, цинизъм", обясняват родителите.

"Беше театрална сцена, за това нещата, които каза, не ги приемам. Искам нов съдебен състав и дело на нова инстанция. Държим на присъдата от 30г.", каза още майката на Виола - Райна.

Реклама
Реклама
Реклама