Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6553585 www.bgdnes.bg

Моделката Гери Дончева: Жени и мъже ми предлагат секс

Пуснах се по бельо, за да се види, че и след трийсетте години не сме за изхвърляне

"Чувствам се желана и красива жена в много добра форма. В апогея на популярността ми съм и получавам неприлични предложения и от мъже, и от жени."
Това сподели пред "България Днес" очарователната моделка и тв водеща Гери Дончева. Брюнетката качи адреналина на феновете си в социалните мрежи, след като публикува свои еротични снимки по бельо. Под фотосите красивата брюнетка написа: "За онези, които смятат, че жените над 30+ никой не ги търси".

Реклама


"Провокира ме това, че особено в ъндърграунд средите вървежни и актуални са 18-годишните, а пък останалите все едно да идат на боклука. Да не говорим, че на мода са дори непълнолетни тийнейджърки. Нямам какво да крия, тялото ми е в много добра форма и защо да не бъда и пример за жените на 30+", разказа пред вестника надарената Гери.
Дончева разкрива, че не се притеснява от интимните предложения на дамите и господата. "Това ме ласкае, тъй като те признават красотата, поведението и успеха ми. Но предпочитам професионалните предложения за съвместна работа, като това за втора серия снимки за каталог на същата марка бельо, която ще снимаме", разкри водещата.
Тя споделя, че и млади лъвчета са пробвали да я свалят. "Има доста такива сладури. Някои от тях са със сериозни намерения, други искат да нахранят егото си", разказва моделката, но без да разкрива има ли мъж до себе си и как протичат разговорите с по-младите ухажори.


Еротичните снимки предизвикаха небивало вълнение сред почитателите на Герито, като почти без думи остана и Стефан Манов-Тачо. Мъжът, който стана известен покрай любовната афера с Жени Калканджиева и общото им участие в "Биг брадър", не пропусна да изрази възхищението си към красивите естествени форми на чаровната брюнетка. Ласкателни коментари заваляха и от миската Наталия Гуркова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама