Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6554211 www.bgdnes.bg

14 залети с киселина в бар

Наркодилър и гадже на манекенка откача, устройва изгарящ дъжд в дискотека, чака присъда

Истински ад в нощно заведение устройва изрод с шише киселина в ръка.
25-годишният Артър Колинс, който е бивш партньор на британската манекенка и актриса Фърн Маккен, се напива до козирката в увеселителния локал и ощавя 14 души с изгарящата течност. Водещи медии от Острова съобщават, че агресорът е признат за виновен от лондонски съд и в близките седмици присъдата му ще стане ясна. В кошмарната нощ през април тази година порядъчно наквасеният Колинс влиза в конфликт с група мъже, които също са в заведението. Според в. "Мирър" младежът е част от банда за разпространение на дрога, като причина за спора е разпределението на наркопазара. Подпийналите скандалджии постепенно се разгорещяват и Колинс вади флакон с киселина и напръсква съперниците си. Атаката поразява и случайни хора в претъпкания клуб, а във въздуха се отделя газ, който прави дишането невъзможно.
"Размахваше шишето напосоки, напръска и мен. Видях как кожата ми изгаря и се разкапва. Миризмата беше отвратителна. Все още не мога да помириша бензин, напомня ми за онази нощ", казва пострадалата Софи Хол. 21-годишната девойка прекарва няколко пластични операции, за да се възстанови.
Междувременно нападателят Колинс се сдобива с женска рожба от Фърн Маккен. Звездата разбира, че е бременна непосредствено преди киселинния дъжд в нощния клуб. Тя е категорична, че ще отгледа дъщеря си сама.

За повече снимков материал натиснете ТУК

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама