Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6554340 www.bgdnes.bg

Алф влезе в "Откраднат живот"

Зрители скачат на сценаристите заради мелодрами


Алф влезе в сериала "Откраднат живот"! Фенове разпознаха гласа на Уили Танер от култовия ситком от началото на 90-те, научи "България Днес". Познатият тембър всъщност е на актьора Веселин Ранков, който озвучава едни от най-известните образи като този на Мистър Бийн, ресторантьора Рене от "Ало, ало", Мисис Даутфайър, Д-р Дулитъл и други.

"Гласът ми е много познат, не ми излиза от главата", признава фенка на медицинския сериал. Други почитатели отчитат професионалната дикция на Ранков и дори негодуват, че е в третостепенна роля: "Много е голям! С играта си надскача младите с лекота". Веско Ранков е брат на актьора Красимир Ранков и е доцент от НАТФИЗ.


В медицинския сериал той се появява като шофьор на линейка, който влиза в конфликт с главната сестра на болница "Св. Кирил" Жекова, изиграна от Марта Вачкова. "Чудесни актьори и страхотни сладури, супер позитивни са", коментират зрителите по адрес на двамата актьори. Те очакват двамата да оформят следващата двойка в "Откраднат живот".
Междувременно феновете скочиха на сценаристите заради разводняването на сюжета до степен на сапунка. Повод за това стана поредното премеждие за д-р Хинова и доц. Мазов, които загубиха бебето си. Зрителите са нетърпеливи и искат час по-скоро заигравката между директора на болницата доц. Банков и шефката на урологията д-р Огнянова да прерасне в нещо повече. Заради новата героиня феновете луднаха по актрисата Диана Димитрова, която се оказа също толкова талантлива художничка и писателка.
През уикенда звездите от медицинския сериал се окъпаха в любовта на почитателите си, с които имаха среща в столичен мол. "Лекарите" бяха изненадани от фен, който нарисувал всеки от героите.

Аделина ГЕОРГИЕВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама