Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6554971 www.bgdnes.bg

Избраха дъщерята на Дуейн "Скалата" Джонсън за Посланик "Златен глобус"

Симон Гарсия Джонсън, 16-годишната дъщеря на преквалифициралия се в актьор кечист Дуейн "Скалата" Джонсън, е избрана за Посланик на наградите "Златен глобус", съобщи "Варайъти", позовавайки се на Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд, която присъжда отличията.

Ролята на Джонсън ще бъде да придружава носителите на награди "Златен глобус" до и от сцената и да носи статуетките. Обикновено се поверява на дъщеря на холивудска звезда. Досегашното наименование на титлата беше Мис "Златен глобус", в редки случаи и Мистър, предаде БТА.

Реклама

"В очакване на 75-ите награди "Златен глобус" решихме да придадем по-голяма тежест на тази роля, така че тя да олицетворява филантропската дейност на организацията. Избраните вече ще се наричат Посланик "Златен глобус" и не можем да си представим по-добър носител на идеята от Симон. Качествата й отразяват всичко онова, което ние отстояваме", се посочва в направеното от Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд изявление.

"Имах късмета да израсна в семейство с модели за подражание. За мен е чест да представлявам Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд. Като новоизбран Посланик "Златен глобус" се надявам да бъда пример за младите хора и да ги окуража да дават гласност на всички вълнуващи ги въпроси", казва на свой ред Симон Гарсия Джонсън, дъщерята на Дуейн "Скалата" Джонсън и бившата му съпруга Дани Гарсия.

Сред досегашните носителки на титлата Мис "Златен глобус" са Румър Уилис - дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис, Мелани Грифит - дъщерята на Типи Хедрън, Дакота Джонсън - дъщерята на Мелани Грифит и Дон Джонсън, Соси Бейкън - дъщерята на Кира Седжуик и Кевин Бейкън. Миналата година ролята беше поверена на Скарлет, Систин и София - дъщерите на Силвестър Сталоун от брака му с Дженифър Флавин, припомня изданието.

Наградите "Златен глобус" ще бъдат раздадени за 75-и път на 7 януари 2018 г. на церемония в хотел "Бевърли Хилтън" в Бевърли хилс.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама