Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6555704 www.bgdnes.bg

Хейди зарязва 9 деца заради Мамаду

Корав и млад негър от Гамбия стана причина майка на 9 деца от Албиона да зареже мъжа и семейството и да отпраши за Африка.

44-годишната Хейди Хепуорт изоставя спокойния и хармоничен живот в мъгливата Англия, за да палува на слънце и безкрайни плажове с любовника си Мамаду Жалу (30). Двамата се запознават във фейсбук. Разменят си няколко невинни съобщения. Напористият и беден африканец вижда в британката идеалния шанс за излезе от мизерията. Затрупва я със снимки на перфектното си тяло. Предлага да й стане сексиграчка и да я докара до нирвана в леглото.

Реклама

Застаряващата дама гледа с добро око на неприличните предложения. Няма нищо против красив и атлетичен мъж да си пада по нея. Кореспонденцията в социалната мрежа става все по-интензивна с всеки изминал ден.

За нула време Хейди хлътва по Мамаду, но още не е готова да зареже семейното ложе с Анди, който е до нея през последните 18 г.

Още в началото на тайната връзка тя се променя коренно. Започва ежедневно да ползва гримове, което дотогава прави само в изключителни случаи. Сменя и гардероба си. Купува си рокли, които преди не иска й да погледне. Все по-често започва да виси на телефона, а социалния си живот разнообразява с излизане на заведения с приятелки, което е немислимо, преди да срещне Жалу. За капак си слага и огромна татуировка в горната част на тялото си.

"Мозъкът на Хейди е изпран от мъжа от Африка. Тя не е способна да направи всички тези неща и да зареже децата си - казва унилият съпруг Анди. - Събра си куфара, остави ми девет непълнолетни малчугани и каза сбогом. Никога няма да й простя това", допълва 44-годишният мъж.

На друго мнение е жена му, която преживява втора младост. Бившата вече г-жа Хепуорт определя брака си за провал, а раздялата логичен край на нещастието си.
"Новият мъж до мен е нежен, любезен, възпитан и очарователен. Няма нищо общо със съпруга ми, който ме приемаше за даденост и не ми обръщаше достатъчно внимание - твърди Хейди. - Подмятанията на Анди, че Мамаду ме ползва само за да вземе британски паспорт, не се верни. Ние искрено се обичаме и мисля да прекарам остатъка от живота си с него", допълва тя.

Реклама
Реклама
Реклама