Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6555938 www.bgdnes.bg

Кристиано Роналдо: Искам седем деца и седем "Златни топки"

Звездата на "Реал" (Мадрид) и Португалия Кристиано Роналдо обяви амбициозни лични и професионални цели. Нападателят на "белия балет" заяви в интервю за вестник "Екип", че иска да има седем деца и също толкова "Златни топки". В момента той има по четири и в двете категории.

"Докато съм на терена ще правя всичко възможно, за да спечеля колкото се може повече трофеи - обяви Роналдо. - Моята мечта е да взема пета "Златна топка", а след нея и шеста. Щастието е навсякъде около мен. Искам семейство със седем деца. За мен живот без деца не си струва да се живее. Искам седем деца и седем "Златни топки"."

Реклама

Роналдо сподели също, че не е разтревожен от активността на "Пари Сен Жермен" на трансферния пазар. Той не се страхува от възможен сблъсък на "Реал" с парижани в Шампионската лига.

"Ние станахме първият отбор, който защити трофея - категоричен е Кристиано. - Това е достойно за уважение постижение. Не се настройвам срещу хората, които ме питат за отсъствието на голове в последните ми мачове. Странно ми е, когато и майка ми ме пита същото. Когато в някой мач не вкарам, цялото семейство се изрежда да ме пита какво ми става и какво не е наред.

През настоящия сезон той отбеляза първия си гол в Примера след цели седем мача. В Шампионската лига се разписа шест пъти в четири срещи.

"Реал" успя да вдигне двама от основните си играчи за градското дерби с "Атлетико" (Мадрид) днес. Иско и Лука Модрич са възстановени от травмите, които получиха в мачовете на националните си отбори. Матео Ковачич също тренира пълноценно за първи път от 63 дни насам. Зинедин Зидан ще може да разчита и на Дани Карвахал. Под въпрос до последно ще е Кейлор Навас, а със сигурност аут е Гарет Бейл.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама