Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6559024 www.bgdnes.bg

Джейсън Стейтъм сваля АннДжи, но не му връзва

Певицата сега си скубе косите, че не му е бутнала навремето

Ани Романова

Световноизвестният актьор и любимец на милиони дамски сърца по света Джейсън Стейтъм е искал да излиза с трикратната ни световна шампионка по фитнес АннДжи. Това призна самата тя пред „България Днес“. Той не само научил, че е и певица, но подробно разгледал сайта й, взел номера на телефона й, а после неколкократно й звънял да я кани на срещи. Случката е отпреди 2-3 години, но чак сега АннДжи реши да я сподели в откровен разговор.

„По онова време бях рекламно лице на Японския хотел в София, тренирах там във фитнеса. На същото място ваеха тела и всички чуждестранни актьори, които снимаха по онова време у нас. Сред тях беше и Джейсън Стейтъм“, разказа фитнес кралицата. „Заговори ме, взе номера ми и звъня няколко пъти. Искаше да се виждаме."

Реклама

Тогава обаче тя излизала с друг мъж и решила, че не й трябват „мимолетни отношения“. "Не намерих свободно време за Джейсън, за което сега много съжалявам! А и нищо не стана с човека,с когото излизах. А Джейсън определено си заслужава! По-добре да бях отишла на среща с него! Наистина жалко, че се разминахме така...“

Що се отнася до това дали мускулести мъжаги правят опити да й пускат ръце, тя бе категорична, че се държи винаги сериозно, на ниво, на дистанция и никой не си позволява фриволности с нея.

СНИМКИ: Личен архив

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама