Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6563841 www.bgdnes.bg

Мрежата изригна: Мис България е Баба Яга!

Сравняват победителката с Мистър Бийн, конкурсът бил нагласен

Голяма гавра си направиха куп родни красавици и плеймейтки с избраната за новата Мис България Тамара Георгиева.


Блондинката спечели короната, но само няколко часа по-късно в социалната мрежа се изляха какви ли не коментари за 24-годишната софиянка.

Реклама


Тамара, която се занимава с моден дизайн, стана обект на сериозни подигравки. Момичето със сигурност е останало разочаровано, след като е видяло какво пише за нея в социалните мрежи.


Като начало тя бе обявена за Баба Яга и дори беше пуснат подобен колаж, направен от човек с име Кирил Стаменов.


Темата поде и вездесъщият Иван Ласкин, който също публикува снимка на Баба Яга и написа под нея: "Ето го моето предложение за Мис България 2018".


Една от кандидатките в тазгодишния конкурс за Мис Плеймейт също реагира доста негативно. 18-годишната Анастасия Илиева е възмутена от избора на журито.
"Гледам снимки на новата Мис България, бих казала Мис Крокодил. Показах я на баща си. Той е на 57 години и беше възмутен отвсякъде", коментира изкусителката от Асеновград.


Според редица мъже Тамара не заслужава приза по нито един критерий. От чудовищно многото коментари става ясно, че девойката не притежава красотата и чара, за да е миска. Бръчките по лицето й личат от километри, коментират зевзеци.
Други са на мнение, че конкурсът за пореден път е нагласен и победителката е избрана не заради красотата си, а заради други неща.

Реклама
Реклама
Реклама