Реклама
https://www.bgdnes.bg/opa-a/article/6563905 www.bgdnes.bg

Азис става боксьор advertorial icon

Азис събра погледите на почитателите си с последните снимки от спортната зала. Певецът не само, че вече се е простил с излишните си килограми, но и показва толкова добра форма, че и професионалните спортисти могат да му завидят.

Освен че притежава доста различен набор от хобита – обича да рисува, да танцува, Азис все по-често се отдава и на бокса. Напоследък той се е превърнал в истински любител на този спорт и всяка свободна минута прекарва в залата за тренировки. Ако няма някъде участие, изпълнителят тренира дори вечер и може да изкара до ранни зори, блъскайки за перфектна фигура.

„Боксът ме прави щастлив. Краката ми се чувстват добре, раменете ми, тялото ми - всичко се чувства отлично. Всъщност обичам да ходя в залата всеки ден, да уча нови неща и да практикувам наученото“, сподели костинбродският славей. Азис наистина дава всичко от себе си, за да бъде в перфектна форма

Азис наистина дава всичко от себе си, за да бъде в перфектна форма и мускулатурата му е вече налице. Това означава, че скоро звездата може да премери сили с някои от най-здравите родни боксьори и да се окаже опасна конкуренция дори за тях.

В крайна сметка големите мускули може да накарат Азис да спре да ползва услугите и на частните си охранители.

Реклама
Реклама
Реклама