Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6563989 www.bgdnes.bg

Преслава си върна ЦИЦИТЕ

Тръгнаха слухове за бременност, тя веднага наля килца

"Преслава е бременна?", "Преси носи дете?", "Чалгаджийка номер 1 е трудна?!"
Взривиха я Преслава с тези слухове - чалгаджийката упорито крие дали наистина ще ражда, но едно е сигурно. Тя вече качва килограми!
Изпълнителката дълго време бе толкова слаба, та феновете се притесняваха да не става дума за анорексия. Дълго се обсъждаше, че й "стърчат кокалите", че е "40 кила", че всички се притесняват...


Вече е време да се успокоим, Преслава заглади косъм и наля форми! И то какви! На участие през уикенда чалгарката показа "новите си придобивки" - страшна мацка е.
Откакто се залюби с Павел, Преслава просто грее. Нищо общо с онази тъжна и кльощава като скелет певица, която се показваше с тъмни сенки под очите.

Реклама


Нещата между Павел и Преси стават все по-сериозни. Здравенякът богаташ се занимава със земеделие в Северозападна България и бизнесът му върви повече от добре. Щом успя да забие най-оборотната чалгаджийка, значи портфейлът му не е празен.


Като цяло Павел винаги си е падал по известни БГ красавици - преди Преси той бе със Златка Райкова (русата Златка), а после и с Мария Цветкова, бившата на Динко Динев.
Преслава и Павел са заедно отскоро, но вече са неразделни. Той ходи на всяко нейно участие и я варди с няколко гардове, включително от ухажори. Не се и стиска, що се отнася до пари - засипва певицата от Добрич със скъпи подаръци. Наскоро Преслава била засечена да пръска 10 бона в един от скъпите бутици в столицата.


"Когато се запознах с Павел, не знаех, че той е женен и чака дете. Нещата между нас бяха много бурни и истински. Когато разбрах, много плаках, но той ме убеди, че отношенията му с жена му са изчерпани и много отдавна нещата между тях не вървят. Имахме еднакви интереси, смеехме се на едни и същи неща, вечер се прибираше, дори не излизаше с приятели и не сме се карали за нищо освен за бившата му", каза Русата Златка за Павел преди години - когато се разделиха. Опасен младеж!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама