Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6564132 www.bgdnes.bg

Плеймейтката Биляна: Искам Дара в кревата си!

 

"Искам в леглото с певицата Дара. Неприличните предложения от мъжете вече не ме впечатляват, претръпнала съм. Не се срамувам от голотата, защото тя има някаква душевност. На тоя свят гол идваш и гол си отиваш." Това обяви пред "България Днес" една от най-скандалните кандидатки за титлата тази година Биляна Василева. 22-годишната танцьорка, известна още като Пандора, неведнъж се е увивала полугола по заведенията в Студентски град.


"Най-щурото нещо, което съм правила в секса? Не е за коментар. Реших да участвам в конкурса "Мис Плеймейт", за да предизвикам себе си. Може би бих си увеличила бюста. Важното е да се чувстваш добре в кожата си", казва още палавата плеймейтка. Тя е една от 13-те финалистки в конкурса тази година. Финалът на "Мис Плеймейт" е на 28 ноември в столичен клуб.
Освен Дара плеймейтка си пожела още и звездата от "Биг брадър" Константин, но на всяка цена да е пиян.
"Чувството да танцуваш до Константин, докато той пее, е райско. Веднъж вече спечели "ВИП брадър, пожелавам му да го направи отново този сезон. Това, че обича чашката, няма да му попречи, а дори напротив, ще прави повече шоу", коментира пред "България Днес" атрактивната Биляна.
"Коцето е голям пичага, много е готин, харесва ми, че е земен човек. Като дипломирана фризьорка искам аз да правя прическите му", мечтае си софиянката.

Добромир ДОБРЕВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама