Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6565889 www.bgdnes.bg

Банова и Плевнелиев не живеят заедно

Деси е в перфектна форма, храни се здравословно

Синоптичката все още не е напуснала жилището си в полите на Витоша

Синоптичката Деси Банова, която отскоро е дамата в живота на президента Росен Плевнелиев, все още обитава личното си жилище в полите на Витоша, увери се "България Днес".


Папараците на вестника уловиха русокосата чаровница да се прибира в дома си след работа съвсем сама. Очевидно тя не се е изнесла, за да заживее под един покрив с Плевнелиев, и не се знае има ли изобщо такова намерение. Доказателство, че спи в собственото си жилище, са и хранителните продукти, с които се бе запасила, прибирайки се вкъщи в един късен следобед. В менюто й влизат основно плодове и ядки, с които тя поддържа перфектната си фигура. Два килограма банани и сурови лешници са сред предпочитаните храни, става ясно от направените снимки.

Реклама


Синоптичката кара малка и нова дамска кола, но движи без охрана и скъпи лимузини, каквато е представата на повечето завистници, които злорадстват по цял ден. Столични интриганти не спират да одумват най-новата двойка на хоризонта, включително това заедно ли живеят или не. Но дори най-нелепите клюки по техен адрес не помрачават настроението им.


"Прогнозата за времето в личния ми живот е слънчева", сподели наскоро с усмивка на лицето по bTV Росен Плевнелиев, с което призна, че наистина има връзка с лице от конкурентната телевизия.


Любовта им пламва непосредствено след развода му с дългогодишната спътница Юлиана Плевнелиева, с която имаха 17-годишен брак. За пробойни в семейния живот и видими несходства в характерите се говореше отдавна, но никой от тях не признаваше публично, че нещо куца. По време на мандата му като президент (2012-2017) Юлиана Плевнелиева категорично отказваше да бъде медиен образ и да се изявява като първа дама, което още повече подхранваше съмненията на обществото, че двамата не са щастливи и близки. В крайна сметка те взеха разумното решение, че е най-добре да се разделят, като запазят нормални човешки отношения в името на синовете си Асен и Павел.


В момента Банова и Плевнелиев са влюбени и се чувстват повече от прекрасно. Тя не спира да ходи на работа в отлично разположение на духа. Всъщност блондинката се слави като отявлен работохолик и не е прекъсвала ангажиментите си в медията от близо 20 години. В „Нова“ шушукат под сурдинка, че единственото, което леко в момента я напряга, е нездравият интерес към личния живот след осветляването на връзката й с президента.


"Искам глътка въздух", е лаконичният й коментар по темата. Затормозявала се малко и от интернет пространството, където вече всеки има възможност да публикува непроверени факти и новини с безумни заглавия.
"Фейсбукът й е задръстен със съобщения и покани за приятелства от непознати, това я дразни", издават колеги от „Нова“.

Милена ВИКТОРОВА

Реклама
Реклама
Реклама