Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6566758 www.bgdnes.bg

Ивко Ганчев: Вярвам в успеха на "Лудогорец"

В успеха на българския шампион "Лудогорец" срещу "Истанбул ББ" вярва бившият футболист на "Бурсаспор" Ивко Ганчев, който има десетилетие опит като играч в южната ни съседка.

"Орлите" посрещат турския тим тази вечер в мача от груповата фаза на Лига Европа

"Треньорът на "Лудогорец" Димитър Димитров-Херо има богат запас от тактически схеми и мисля, че това е основното предимство на нашия отбор. "Лудогорец" има всички шансове да победи, но дори и мачът в четвъртък да завърши наравно, то ще е достатъчно, за да преминат груповата фаза. Разбира се, на всички ни се иска да видим една хубава победа на нашите в Разград", казва Ганчев.

Въпреки всичко към този съперник трябва да се подходи много внимателно, смята Ганчев. През този сезон "Истанбул ББ" има победи над грандовете от града край Босфора, което е атестат за класа. "В края на миналия сезон отборът бе изпаднал в миникриза, но сега е във възход. Направиха престижни победи и добиха високо самочувствие, което ще си проличи на "Лудогорец арена". Основните фигури в състава са Емре и Адебайор, които дават облика на отбора и цялата игра. Но ако се подходи с правилната тактика, мисля, че "Лудогорец" няма да има особени проблеми", коментира бившият вратар.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама