Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6569036 www.bgdnes.bg

Изгонената от „ВИП брадър“ Дебора: Заплашват ме с киселина!

Певицата тръгва с охрана, след като я пребиха пред дома й

Трима мъже пребиха вчера певицата Дебора Иванова. Инцидентът се случи, след като тя напусна със скандал къщата на Големия брат по „Нова“. Брюнетката излезе от шоуто заради обиди и неадекватно поведение под въздействието на алкохол.
"Нападателите ме влачиха по земята. Беше ужасно и си мислех най-страшното...", сподели през сълзи пред "България Днес" Дебора. Първоначалните медицински прегледи показали, че няма вътрешни наранявания, а само синини и охлузвания.
След побоя фолкпевицата е решила да се обгради с охрана, като на този етап се притеснява да е сама дори в дома си.


Иванова е категорична, че не познава нападателите си, но подозира, че зад саморазправата стои бившето й гадже. Тя умишлено се появи без грим в предаването "На кафе" с Гала, за да покаже насиненото си око и отоците по лицето. Скандалната участничка на „ВИП брадър“ неведнъж е споменавала, че бившият й е имал лош нрав и често я биел. Въпросният човек дори я заплашвал, че някой ден ще я залее със сярна киселина, за да я обезобрази и съсипе живота й.


"Дебора само създава имидж на разкрепостена и скандална млада жена. Всъщност тя има нужда от любов и читави хора до себе си, които да я уважават и подкрепят. Преживяла е много в миналото, а лошата среда и проблемите я тласкат към чашката и пороците", издадоха за "България Днес" познати на 26-годишната изпълнителка.


Милена ВИКТОРОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама