Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6587076 www.bgdnes.bg

Заловен е вратарят, обрал отец Иван

Зад решетките попадна легендарният вратар на Нефтохимик Веселин Шулев за наглия обир на отец Иван. Апашът бе заснет от охранителна камера в началото на ноември как опразва кутията за дарения, служейки си с пинсети, след което потъна вдън земя.
Емблематичният футболист от близкото минало бил сгащен от столичното Четвърто РПУ в сряда вечерта, а малко по-късно предаден на ченгетата от елинпелинската полиция, която го издирваше под дърво и камък за наглия обир.
Вратарят от Нефтохимик беше изловен в началото на ноември от камери в храм "Свети Троица" на отец Иван как вади банкноти от кутията с пинсети за скубане на вежди. По този начин той прибира близо 1000 лева, след което успява да се скрие.
Щом белезниците щракнали за обирджията, той започнал да се жалва пред ченгетата, че жена му се развела с него и го оставила на улицата. Затова се принудил да отиде в храма на отец Иван и да краде.
Eмблематичният футболист от славното поколение на Нефтохимик Веселин Шулев е с повдигнато обвинение за кражба и му е наложена мярка "подписка". Ако бъде признат за виновен, го грозят до 8 години затвор, пробация или глоба от 100 до 300 лева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама