Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6604243 www.bgdnes.bg

Гринго за Софка от ареста: Не искам да я виждам!

Тодор Давидов, по-популярен като Гринго, е скъсал всякакви отношения с ромската перла Софи Маринова. 

Отчаян от перспективата да гние още дълго време в ареста, Гринго се издразнил на Софи, която му обещала, че ще го измъкне в най-скоро време. След като 2 месеца дуетната половинка на Софи търка наровете в ареста сега вече обитава килия в Националната Следствена служба на столичния булевард
"Г. М. Димитров" откъдето пътят към паднелата е твърде кратък. Той забранил на охраната да допуска Софи Маринова на свиждане.

Реклама

"Докато аз гния тук, тя си вее задника и си организира концертчето в Арена Армеец, а ми обещаваше, че ще направи всичко , за да ме измъкне“, гневял се Гринго.

Софи пък не спирала да лее сълзи по любимия си. "Какво съм виновна аз, нямам пари, за да го измъкна. Аз не страдам по-малко от него“, жалвала се ромската певица пред колежки,пише HotArena.

Гринго беше закопчан при зрелищен арест в Айтос. Срещу 31-годишният мъж бе подаден сигнал, че притежава незаконно оръжие и съмнителен брой СИМ-карти, които криел в колата си. Гринго е изнудвал бизнесмен от Айтос за 50 000 лв., съобщиха от Апелативната прокуратура в Бургас. Той дори наел друг човек - 27-годишният Стефан С. от Сандански, който отправил закани за убийство към рекетирания айтозлия с инициали А.А.. Разследването е установило, че изнудването е осъществено между 19 и 22 септември.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама