Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6605866 www.bgdnes.bg

Цвети Стоянова заряза златните момичета

Не следва нито една от тях в социалните мрежи

Цветелина Стоянова прекрати отношенията си с останалите златни момичета и загърби категорично гимнастиката и спорта. Това споделиха пред "България Днес" близки на спортистката.


Цвети, която оцеля слeд падaне от шестия етаж в столичния квартал "Надежда" и живее втори живот, не комуникира с нито една от своите бивши съотборнички в националния отбор по художествена гимнастика в социалните мрежи.

Реклама


В личния си профил в Инстаграм Цвети не общува с доскорошната си най-близка приятелка от ансамбъла Цветелина Найденова. Спасената от специалисти от "Пирогов" гимнастичка е категорична, че е приключила окончателно отношенията си със своята съименничка.


По думите й явно тя няма място повече в живота на Найденова. "Няма шанс от моя страна да се сдобрим. Видях много неща, които е писала и казала за мен Цветелина Найденова. Това означава край на отношенията ни завинаги", категорична е Цвети Стоянова.


След като оцеля, Цвети коренно промени визията и приоритетите си. Боядиса се руса, увеличи гърдите си и на няколко пъти си подари почивка в Дубай. Плътно до нея остана гаджето й - вратарят на "Локо" (София) Александър Любенов.


Наред с това гимнастичката изтри всичките си общи снимки с останалите момичета от ансамбъла и остави само тези от началото на новия й живот. В тях преобладават фотосите с гаджето, няколко приятелки и новият й силиконов бюст.


"В болницата се борих за живота си, а сега се боря с живота, за да продължа напред. Това, че доста хора ме изоставиха след болницата, е чудесен урок за мен. Това ми показа кой истински държи на мен", категорична е Стоянова в телевизионно интервю.
Наред с Цветелина Найденова интересът на гимнастичката явно е приключил и към Любомира Казанова, Ренета Камберова и Християна Тодорова. Стоянова не следва нито една от тях в социалните мрежи и е прекратила комуникацията с тях.


Цвети е убедена, че бъдещето й не е свързано със спорта, а най-вече със свои проекти за дрехи и аксесоари. Дори в жилището, в което живее с приятеля си, не държи нито един медал или грамота от състезание.

Реклама


Тепърва младото момиче даде ясно да се разбере, че ще се вихри в дискотеки, клубове и на екзотични воаяжи, тъй като заради изтощителните тренировки в залата забавленията са били табу.


В същото време отлъчените й съотборнички вероятно са се примирили с игнорирането и са приели решението на Цвети. Въпреки че недоумяват защо Стоянова така се е променила след тежкия инцидент. Те получиха пенсии от по 1008 лева доживот, докато Цвети остана без такава и без бронзов медал от Рио де Жанейро.

Борислав РАДОСЛАВОВ

Реклама
Реклама
Реклама