Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6606097 www.bgdnes.bg

Легендата Милко Калайджиев: Аз съм извънземен!

Фолклегендата Милко Калайджиев е извънземен! Това потвърди самият 66-годишен изпълнител.


"Не съм от тази планета. Има нещо специално и лудо в мен", коментира пред приятели най-популярният мустак в републиката. Преди време експерти се изказаха, че и пророчицата Ванга е извънземна, така че вероятно свиленградчанинът не е единственият представител на чужда цивилизация по нашите земи.

Реклама


Изказването за чуждоземния произход на Милко беше провокирано от снимка, която се появи в личния му профил във Фейсбук. На фотоса певецът е с ярко светнали очи, които шокиращо греят в червено. Милко позира с широко отворена уста и изкривена гримаса на лицето, докато е вдигнал двата си палеца нагоре. Купонджийското настроение е накарало Калайджиев да си направи шантавата визия, а близките му приеха със смях импровизацията му.


Фолкпевицата Мира, която блесна с парчето "Хей, малката" и е откритие на Милко, му написа: "Луд си!". "Да, луд съм", отвърна й на свой ред Мустака на републиката. Други потребители директно предположиха, че Милко е извънземен, но не липсваха и такива, които го нарочиха, че е прекалил с наздравиците и затова се държи странно. Близки до него знаят, че Калайджиев не е голям любител на спиртните напитки. Той понякога се отпуска да пие 1-2 узо с любимата си гръцка салата, но нищо повече.


Допълнителна мистика около визията на фолкпевеца придаде и тениската му, на която е изобразен агресивен бик, който сякаш е изскочил от дълбините на ада и гледа зловещо.


Култът към Милко Калайджиев не спира с извънземните му прояви. В публичното пространство се появи снимка на неизвестен мъж, който си е татуирал на корема лицето на изпълнителя. Вероятно безгранична любов към творчеството на емблемата на Свиленград е причината ликът да се появи върху тялото на тайнствения почитател. Фотосът предизвика фурор за отрицателно време и мнозина заявиха, че са готови да си направят същата татуировка.


В личен план Милко може да е изключително щастлив, тъй като единият от близнаците му - Антонио, постигна голям успех. Малко известен факт е, че той рисува много добре и през ноември участва със свои картини в изложба в културния център на град Харманли под мотото "Изкуството - извор на емоция и копнеж".


"Първата изложба на Антонио беше преди два месеца в Любимец, а след втората почти не останаха картини, които да занесем вкъщи. Честно казано, не очаквах такъв голям интерес. Алекс и Антонио тази година завършват езиковата гимназия в Хасково и с майка им почти не можем да ги видим от уроци и ангажименти. Алекс ще кандидатства медицина и той е много зает с подготовката за изпитите. Случва се по два месеца да не ги видим, но за Коледа ще се съберем всички заедно в къщи", коментира Калайджиев.


В момента изпълнителят работи по нова песен, която е бърза и много весела. В аванс той издава, че ще включи в парчето млад рапър. Този проект ще бъде реализиран в началото на новата година.

Реклама
Реклама
Реклама