Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6606876 www.bgdnes.bg

Станислав напуска „Фермата” след предателството на Алек

Още от рано сутринта участниците в хитовото риалити „Фермата“ бяха под стрес, защото разбраха, че един от тях ще трябва да напусне предаването до края на деня, след вътрешен дуел.

Алек, като служебен фермер на седмицата, бе поставен пред сериозната дилема дали да изпрати любимата на елиминации най-добрия си приятел в шоуто Станислав или любимата си Валерия. Като всеки влюбен мъж, футболистът предпочете жената, вместо да се държи мъжки и да избира по съвест. Така на Горския му се наложи да се сражава срещу земеделеца Яни, а двамата дуелисти изиграха 3 игри.

Реклама

В агитката на Станислав застанаха Алек и Валерия, а Яни беше подкрепен от Виолета, Елена и Калоян.

Пъвата игра беше „Теглене на въже” и бившият полицай взе надмощиеВтората битка беше „Алманах”, в която на първия въпрос и двамата дуелисти дадоха грешни отговори. При следващия въпрос Станислав позна, но накрая Яни го разгроми с три верни отговора. В третия и последен етап „Рязане на дърва”, дърводелецът Станислав, който бе сочен от мнозина за абсолютен фаворит за спечелването на голямата награда от 100 000 лева, бе елиминиран от Яни 6 дни преди големия финал на шоуто. На 17 декември на живо по бТВ оцелелите участници ще влязат във финална битка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама