Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6607698 www.bgdnes.bg

Краси Радков с проблеми с очите

Комикът весели Софи Маринова и Лоренцо

Отказал се в последния момент от операция за намаляване на диоптрите

Актьорът Краси Радков не се нави да свали големите диоптри малко преди самата операция при същия доктор като на колежката си Антоанета Добрева-Нети, научи "България Днес".


От години звездата в "Шоуто на Слави" страда от далекогледство, съпроводено с астигматизъм. Съвсем наскоро Радков прочел за успешната операция на жената на Дони, която прогледнала и оставила шест диоптъра настрана. "Вярно е, че Краси се поинтересува от д-р Боршуков и доц. Андреев, които са едни от водещите специалисти в областта. Доколкото знаем, се е консултирал с тях и смята да си направи манипулацията, но все още много го е страх. Отказал е дни преди самата операция", обясниха от екипа на шоуто.

Реклама


Симпатичният актьор се бори дълги години с очния си проблем, който се задълбочава с възрастта и вече му е трудно да чете реплики за ролите си по аутокюто. Напоследък той постоянно е с очила.
"За Слави пускаме думите му с големи букви, сега и за Краси Радков правим подобен шрифт, както го иска, за да може по-бързо да чете, като играе, споделят зад камера хората на Трифонов. През смях колегите на Радков разказват за много случки, в които импровизаторският му талант се включвал на сто процента. "Той като не вижда някоя реплика, я замества със свои думи. Често влиза в конфликт със сценаристите, но поне като смисъл не се разминава много с техните желания", категорични са операторите в шоуто.
Когато нещо не е наред с аутокюто, Радков обичал да казва дума-котвичка, с която хората зад камерата да разбират, че той не знае за какво става дума в екрана пред него. "Обича да казва: "Слави, по истински случай ти разказвам". Това бил знакът, че Краси губи част от думите или че те му се въртят твърде бързо и той не може да се включи навреме да ги каже.
Само преди ден култовият Краси Радков бе най-веселият гост на афтърпартито на Софи Маринова след концерта й в "Арена Армеец" в най-вървежното нощно заведение.

Освен че пускаше музика и се правеше на диджей, екранната Баба Вуна не свали очилата си с диоптри и пя, докато прегракне, 10 пъти любимата песен на Софка - "Жик-так". Радков отново бе без съпругата си - красивата Стаси Генчева. През цялата вечер Софка не изпусна очи от сина си Лоренцо и го нарече "моята най-голяма любов".


"Ще го правя звезда, има слух за музиката и може и да ме бие по успех", радва се певицата.
Веселата компания на Софка бе подкрепена и от манекенката Ирен Онтева, дошла с приятелка да потанцува.

Стана веган

По съвет на Слави Трифонов всички в екипа от известно време се хранят здравословно. "Като ядете тези глупости, ще се разболявате. Трябвате ми здрави, за да работите", обяснявал Дългия на подчинените си. Тъй като Краси Радков често страдал от проблеми със стомаха, той се решил да стане веган. Така Радков се отказал от кафето, безалкохолните, цитрусите и тестото. И резултатът бил налице - волята на актьора дала резултат и той е с 5 кг по-малко от преди месец, отчели гардеробиерките, които бдят всяка седмица за промяната в размера на дрехите на актьорите. "По цял ден е на плодове, завалията, но е щастлив", споделят колегите на Краси Радков от шоуто.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама