Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6608136 www.bgdnes.bg

Коцето награби Линдарева пред жена си

Алкохолна вакханалия след края на „Биг брадър“

Разцелува Сашка Васева, Камелия им пее на уше 

Фолкпевецът Константин награби апетитната брюнетка Зорница Линдарева. И то пред очите на съпругата си Надя.
Поредният флирт между двамата се разигра в дискотеката на певеца в столицата, където беше афтърпартито за края на поредното издание на "Биг брадър".


Коцето, Зорница, Динко, рапърът Дий и бизнесменът Кирил, които делиха една къща няколко седмици, се събраха на пищен алкохолен купон. Маси, отрупани с пиячка, и бясна забава на ретро чалга песни белязаха джамборето. Коцето и Зорница бяха в центъра на купона, като не спираха да флиртуват. Певецът използваше всеки удобен момент да прегърне брюнетката, а тя го предизвикаше с огромно деколте, от което смело изскачаха огромните й силиконови гърди. Ясно си личеше, че под оскъдното сакце, което манекенката е сложила, няма нищо и тя е гола под него, което допълнително подлуди Константин.

Реклама


Любопитно е, че сцените се разиграваха пред очите на съпругата на изпълнителя - Надя, която се беше присъединила към купона и стриктно го наблюдаваше. Още в къщата Коцето и Зорница имаха закачка, но фолкпевецът беше категоричен, че няма как да се случат нещата, тъй като държи на жена си и децата. Той многократно е обяснявал, че обича да се държи фриволно с красивите жени около него, но нищо повече. Въпреки това Надя постоянно хвърляше погледи дали благоверният й мъж не прекрачва границите на морала.


Най-активен сред купонясващите беше Динко. Той не спря да скача и да обикаля из заведението, като се снимаше с всеки, който поискаше фото за спомен с него. Танцуването му на сцената предизвика фурор, а от уменията му се впечатли дори и Камелия, която същата вечер беше гост-изпълнител в заведението. В един момент тя отиде до сепарето на звездните гости и им попя на уше.

Изненадващо към компанията се присъедини и Сашка Васева, която беше в предишното издание на "ВИП брадър". Коцето нямаше спирка и се нахвърли и върху нея, като не спря да я обсипва с целувки.


В празнуващата компания имаше и отсъстващи лица. Големият победител Джино не беше сред празнуващите. Забеляза се и липсата на Светлана Василева, която вероятно е предпочела да се прибере при любимия си Християн Гущеров, вместо да обикаля по дискотеките.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама