Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6609055 www.bgdnes.bg

Христо Сираков: Женя се за Анна-Мария, тя: Няма да има сватба!

Плеймейтката Анна-Мария Чернева и бизнесменът Христо Сираков спретнаха най-горещия латиносериал в българския хайлайф. Красавицата получи предложение за женитба в ефира на предаването "Код Фешън" и прие, но няколко дни по-късно се отрече от думите си.

"Ох, всичко беше на майтап - разказа пред "България Днес" актрисата от сериала "София ден и нощ". - Това предложение ми създаде огромни проблеми. Моето гадже ме събуди със статиите за сватбата. Мислех, че нещата не са сериозни."
За Христо Сираков предложението не е било майтап.
"Това е една идея, която просто така дойде, нямаше никакъв сценарий - сподели бизнесменът. - Говорехме си и нещата се получиха. Още дори нямаме дата за годеж. Тепърва предстоят най-приятните моменти."
Христо Сираков познава Анна-Мария Чернева от няколко години. Той останал впечатлен от красавицата.
"Тя е прекрасно момиче, много е възпитана и знае как да се държи - обясни бизнесменът, който е познат в хайлайфа с колоритния прякор Ицо Стоте манекенки. - Направи ми впечатление по време на конкурса „Плеймейт“. Тя се съгласи с класирането и не правеше проблеми, за разлика от останалите момичета."
Анна-Мария Чернева остана втора в битката за Плеймейт №1 на България. Пред нея завърши единствено шампионката Нора Недкова. След края на състезанието останалите момичета се нахвърлиха на победителката. Част от тях обявиха, че Недкова е била толерирана, а конкурсът е бил нагласен.
"Нора беше и моята фаворитка - призна Анна-Мария Чернева. - Единственото нещо, с което не бях съгласна, беше, че ходеше на грим и фризьор отделно от останалите. Можех и аз да стана още по-хубава, ако бях отишла при моите хора, за да ме направят."
Анна-Мария Чернева се познава с Христо Сираков от няколко години. Бизнесменът й е предлагал да участва и в предишни издания на конкурса „Мис Плеймейт“.
"Миналата година нямаше как да се запиша, защото точно си бях оперирала гърдите - разкри чистосърдечно плеймейтката. - Христо е готин човек, но няма как да станат нещата заради моя приятел, с когото сме от няколко години."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама