Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6609428 www.bgdnes.bg

Емилия пристана на Дон Корлеоне

Фолкпевицата запълва празнини след Коко Динев 

Фолкпевицата Емилия залюби боса на мафията!
Изпълнителката пристана на легендарния тузар Дон Корлеоне, познат от книгата на Марио Пузо "Кръстникът".
На участието на Емилия в популярна дискотека в Студентски град в столицата се появи култовият персонаж. Още с влизането си в нощното заведение той се насочи към изпълнителката и бързо успя да я омае. Тя от своя страна не се дърпаше и бързо се предаде на романтичните жестове на Дон Корлеоне, които се изразяваха в наситено червена роза и няколко добре шлифовани комплимента. Бузките на Емилия рязко почервеняха от полученото внимание, а усмивката й грейна необичайно широко.
След раздялата си с бизнесмена Коко Динев, от когото има две деца, фолкпевицата така и не намери мъжа, който да запълни празнината в сърцето й. В публичното пространство се появиха информации за различни краткотрайни авантюри, но Емилия така и не потвърди официално за нито една от тях. Но е факт, че като свободна жена тя буквално разцъфна - разхубави се, отслабна сериозно и изглежда впечатляващо сексапилно.
"Този път причината не е изневяра. Един ден просто се скарахме и се разделихме. Може би проблемът е, че не сме един за друг, а много се обичаме", коментира вече свободната Емилия.

Тя е категорична, че независимо от развоя на отношенията й с Динев двамата ще поддържат добрия тон в общуването като родители. "Много ми е смешно някои жени като кажат: "Хвани богат, роди му деца и той няма никога да те остави". Това са абсолютни глупости. Що за мислене е това?", добави майсторката на баладите.
Дон Корлеоне вероятно е отличен избор за нея, тъй като през годините Емилия е показала, че си пада по лоши момчета. Дали закачката им е нещо сериозно, или просто шоу за публиката, вероятно много скоро ще стане ясно. Дотогава изпълнителката е категорична, че е в графата на свободните жени, които искат да се забавляват и да се наслаждават на живота.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама