Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6609605 www.bgdnes.bg

Плеймейтката Николета Лозанова става актриса advertorial icon

Преди броени дни Николета Лозанова представи официалния трейлър на най-новия български филм „Привличане“. Тя качи видеото, в което има ключова роля, в личния си Instagram профил. Но как точно звездата ще блесне в лентата, остава тайна до премиерата на филма, която е планирана за 23 февруари 2018 година.

Дебютът на Лозанова в киното е специално прецизиран от нея, а „Привличане” е грабнал вниманието ѝ заради интригуващия сценарий и актуалната тематика.

Продуцент на филма е Башар Рахал, който освен това изпълнява и една от ролите във филма. Също като продуцент, но с главна роля, зрителите ще видят Яна Маринова, където тя играе бивша танцьорка и настояща учителка по история в елитна гимназия (Лора Ангелова). Нейният живот обаче не е особено розов на фона на конфликта ѝ с директорката Великова, актрисата Койна Русева. Благодарение на модерния си подход към учениците и старанието да въвежда новости в учебния процес, Лора Ангелова се радва на подкрепата на голяма част от своите ученици и колеги. Някои от тях обаче искат сериозно да подронят авторитета ѝ.

Режисьор на продукцията е Мартин Макариев, който стои зад успеха на сериала „Под прикритие“. В продукцията участват още Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Радина Боршош, Живко Симеонов, Башар Рахал, Владо Пенев и други звезди на българското кино.

Реклама
Реклама
Реклама