Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6610340 www.bgdnes.bg

Маскирани отвличат секскукла

Загорял бандюга тараши еротичен магазин

Дръзка кражба на ултракрасива и скъпа секскукла от еротичен шоп изкара половината полиция на австралийското градче Мурабин на улицата.


Струващата 4500 долара Дороти е задигната от въоръжен и маскиран едър мъж в късните следобедни часове, малко след като магазинът за възрастни е затворил.

Реклама

Обирджията изчаква продавачите да напуснат терена и паркира буса си отпред. Излиза с автоматично оръжие и качулка на главата. Двамата ортаци му помагат да разбият ключалката.

Грамадният мъж влиза сам и почва да тараши витрините. Чупи и касата, която се оказва празна. Дороти му хваща окото и я отмъква. Бандюгата задига и други дребни сексиграчки, които струват едва по десетина долара. Всичко става за по-малко от минута. С бясна скорост престъпниците бягат от местопрестъплението.


Бандитите не разбират, че пред магазина има скрита камера, която запечатва обира им. Още същия ден ченгетата пускат кадрите в ефир и молят гражданите за помощ. Пускат снимки и на Дороти. Но вместо сигнали за престъпниците получават десетки обаждания с молба за информация откъде може да се купи същата секскукла.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама