Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6611901 www.bgdnes.bg

Мисис България награби Флавио Бриаторе

Двамата опасно близки в Дубай

Мария Вачева флиртува с автомобилния бос в тузарски клуб

Мисис България 2017 награби Флавио Бриаторе!
Най-красивата омъжена българка и 67-годишният италиански богаташ бяха засечени заедно в Дубай. Двамата се виждат и разговарят в един от най-тузарските клубове в тузарската дестинация - Билионер Меншън. Нощният клуб е перлата в забавленията за чужденци в арабския курорт.


"Харесвам те, Флавио", написа родната миска в своя профил в социалните мрежи под общата им снимка. Мария Вачева не крие, че си пада по Бриаторе, който през 1994 и 1995 г. спечели две поредни титли във Формула 1 като ръководител на тима на "Бенетон". Пилот тогава е Михаел Шумахер.

Реклама


От публикуваните две снимки явно личи, че мацката и Бриаторе не само позират за снимка, а и разменят нежни слова помежду си. Докато Мария говори на ушенце на Флавио, той нежно е хванал ръката й и я удостоява с голямо внимание.
Обстановката е лъскава и скъпарска. И това е неслучайно, имайки предвид и името на бляскавия клуб. В превод той означава "Милионерско имение".


Двамата със сигурност са похарчили доста пари за квалитетни напитки и екзотични ястия. Но и за двамата това не се оказва особено голям проблем.
Мария Вачева живее във Виена, където върти семейна фирма със съпруга си, а скоро се очаква да отворят офис и в България, споделят близки до избраната за най-красива семейна жена.


Чаровната брюнетка има голяма дъщеря, но годините, работата и грижите не са се отразили на визията й. Мария впечатлява със сексапилно тяло, което поддържа с фитнес тренировки и хранителен режим.
Тя ще представи страната ни на световния финал през лятото в Южна Африка, който е най-големият конкурс за омъжени майки в света. През март 2015 г. Мария грабна приза "Най-гореща звезда". Красавицата, която пристигна специално от Виена, си тръгна и с още една награда за "Най-стилна звезда".
Като фотомодел Вачева е била лице на популярни български марки. Тя е от жените, които обичат да се грижат за себе си и не пие алкохол, разказват близки.
Мария е на 40 години и има 18-годишна дъщеря. Живее в Австрия с приятеля си Мартин, който има син от предишна връзка. Децата им са на една възраст и четиримата живеят заедно.


Миската е напомпала гърдите си с по 425 кубика силикон във всяка от тях. Името й е свързвано в любовни афери с Ники Михайлов, известен политик и кримибосове. Мария отрече за креватни подвизи с тях, но твърди, че я е свалял американската поп звезда Крейг Дейвид. Не му обърнала внимание, защото бил несериозен и първичен.
Мария не крие, че освен по Флавио Бриаторе си пада и по Криско. Самата тя публикува снимка с рапъра в социалните мрежи, под която написа: "Обожавам този мъж".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама