Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6613356 www.bgdnes.bg

Топчо и Весела при Виктория Бекъм

Бившият капитан и треньор на "Левски" Елин Топузаков и половинката му Весела Тотева отидоха при Виктория Бекъм. Двамата бяха на предколедна екскурзия до Лондон след края на мачовете в Трета лига.

В момента Топузаков е треньор на "Арда" (Кърджали). Щом приключиха ангажиментите му в първенството в Югоизточната "В" група, той се посвети на семейството си за известно време. Заедно със съпругата му традиционно си подариха пътуване до чужбина. След като миналата година бяха в Лисабон, сега двамата се отправиха към Лондон. Английската столица е една от любимите им дестинации, тъй като имат и приятели там.

Реклама

Весела, която има свой бутик, не пропусна да обиколи магазините, като накупи и доста подаръци. Сред първите спирки в нейния списък беше този на Виктория Бекъм. За съжаление на чаровната футболна половинка жената на Дейвид Бекъм не беше там по това време. Все пак тя успя да се срещне с любимата си консултантка, която я обслужва лично всеки път, когато посети магазина. Двете си направиха и снимка за спомен. По принцип консултантките нямат право да позират с клиентите, но направиха изключение за Весела. Разбира се, половинката на Топузаков не пропусна да си купи някои неща. Тя се сдоби с ботуши и очила от новата колекция на Виктория.

Това е вторият път, когато Тотева посещава магазина на госпожа Бекъм. Преди три години тя имаше късмета дори да се види лично с нея. Тогава освен Вики в магазина са още Дейвид Бекъм, който се снима с Елин, и дъщеря им Харпър.

Елица Младенова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама